Oana Roman, pe mâinile medicilor! „Am dureri groaznice!”

Oana Roman are probleme mari de sănătate. În loc să petreacă, Oana bolește. A ajuns pe mâna medicilor, cu dureri îngrozitoare. Medicii ORL-iști i-au pus fiicei lui Petre Roman diagnosticul de otită!

Oana Roman s-a pricopsit  cu o otită Sursa:Instagram
Oana Roman s-a pricopsit cu o otită Sursa:Instagram

Azi trebuia să sărbătorească nouă ani de relație cu Marius Elisei! În loc să stea să petreacă cu partenerul ei, Oana Roman a picat la pat. Fiica lui Petre Roman a acuzat dureri groaznice de urechi și a mers la medicul ORL-ist. Diagnosticul nu a fost deloc unul îmbucurător. Oana s-a pricopsit cu o otită de sezon.

Azi lipsesc motivat. Am făcut otită și am dureri groaznice. Revin cum mă simt mai bine”, și-a anunțat Oana Roman admiratorii, pe Instagram.

Oana s-a tot văitat ziele acestea că nu-i priește deloc frigul de dimineață, ea fiind nevoită să iasă devrme din casă cu fiica ei, Izabela. Se pare că vedeta nu s-a îmbrăcat corespunzător și nu și-a acoperit capul, motiv pentru care s-a ales cu o otită de toată frumusețea.

Sărbătorește nouă ani de relație cu Mairus Elisei, la pat!

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la începutul anului 2021, dar și-au mai acordat o șansă după doar cîteva luni. Noul an i-a găsit tot împreună.

Astăzi, cei doi au împlinit 9 ani de când sunt într-o relație, cu suișuri și coborâșuri. Cu această ocazie, vedeta a postat și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

După 9 ani, am adunat împreună o viață de amintiri și avem un copil minunat. Nu a fost ușor, nici lin. Ne-am greșit reciproc de multe ori, mai avem încă multe de învățat și de făcut împreună, dar am trăit multă fericire, multe împliniri și multe realizări.

De multe ori am căzut în capcana Răului amândoi. Dar am reușit mereu să ne întoarcem spre lumină și să prețuim iubirea. Sper ca drumul ăsta să fie mai lin și mai frumos pentru că avem încă multe de trăit împreună. Cu încredere și recunoștință, cu iubire și înțelegere, cu puterea de a cere iertare când greșim!”, a fost mesajul Oanei Roman, pe Instagram.

CUM L-A CUNOSCUT PE MARIUS?

Oana Roman a dezvăluit cum a ajuns să îl cunoască pe soțul ei, Marius Elisei. A primit un mesaj pe Facebook de la el, în timp ce se afla într-un club de la munte.

Pe 3 ianuarie 2013 eram la munte cu prietena mea de suflet… ieşisem seara la un club şi întâmplător am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu ştiam că răspunzând la acel mesaj viața mea se va schimba radical şi că, în scurt timp, vom începe împreună o călătorie a vieţii”, a mai scris Oana Roman, pe Instagram.

Oana și Marius își doresc ca anul acesta să facă o nouă cununie în fața preotului. Fiica fostului premier Petre Roman a decis să-și ierte soțul după divorț și să formeze, din nou, o familie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net