Oana Roman, nemulțumită de factura la gaze: «Au dublat preţul!»

Ultima actualizare:

În ultima perioadă au fost anunțate scumpiri, în special în domeniul energiei termice. Se pare însă că nu doar oamenii cu pensii și salarii mici sunt afectați de aceste noi decizii ale celor de la conducere, ci și persoanele publice. Oana Roman s-a declarat revoltată de suma care i-a venit pe factura la gaze.

Oana Roman, nemulțumită de prețul facturii la gaze Foto: Instagram
Oana Roman, nemulțumită de prețul facturii la gaze Foto: Instagram

După sărbătorile de iarnă, Oana Roman a declarat că este revoltată de prețul căldurii, care s-a dublat. Mai mult decât atât, aceasta susține că i-a fost schimbat contractul, fără să fie anunțată personal în prealabil.

Oana Roman, revoltată de factura la gaze

Deşi cetățenii nu au consumat mai multe gaze, preţul acestora s-a dublat. Oana Roman este revoltată, după ce factura la gazele naturale a arătat suma de aproape 1.500 de lei.

Eu am o casă foarte mare şi noi suntem la a treia iarnă în această casă şi pot să compar. În primele două ierni, în decembrie, plăteam aici 700-800 lei, iar anul acesta, pe decembrie, factura a venit aproape 1.500 lei, deci practic s-a dublat preţul facturii", a spus Oana Roman, sâmbătă, la Antena 3.

Fiica fostului premier al României susţine că are un contract nou și nu a ştiut exact ce urma să se întâmple. Acum, aceasta susține că va merge să ceară explicaţii firmei respective, care i-ar fi schimbat contractul fără să îi ceară acordul personal, ci doar trimițând o notificare pe care ea nici nu a observat-o.

Am contract nou. La finalul mail-ului, într-un colţ foarte mic, scria că îmi trimit un nou contract pe care trebuie să îl aprob prin semnare directă şi dacă nu le răspund într-un termen anume, consideră că pot să schimbe contractul aşa cum doresc ei.

Eu nu am văzut acea notificare, era undeva în josul mail-ului şi m-am trezit că ei mi-au schimbat contractul şi au dublat preţul.

Acum, din păcate, nu cred că se mai poate face mare lucru. Ei mi-au trimis acea notificare care era înglobată în mail-ul cu factura", a adăugat Oana Roman, pentru sursa anterior menționată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net