Cât a slăbit cu adevărat Oana Roman și cum a fost surprinsă, prin oraș. Poze pe care nu le vedeți pe Instagram

image
Oana Roman, realitate versus Instagram. Vedeta a slăbit și se vedefoto: BLITZ / Click!

Oana Roman (44 de ani) a slăbit spectaculos în ultima vreme! Vedeta a dat jos nu mai puțin de 20 de kilograme și acum este fășneață ca o puștoaică. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Oana, zilele trecute, ieșind de la coafor, dischisită și îmbrăcată după ultima modă! Oanei îi priește și împăcarea cu Marius Elisei!

Oana Roman arată din ce în ce mai bine! Procedurile estetice non invazive și fastingul intermitent, adică pauze mari între mese, și de câte 16 ore, au transformat-o radical pe fiica lui Petre Roman. Rezultatele sunt uimitoare în cazul ei. Oana a slăbit 20 de kilograme și tot zice că mai are de dat jos. Oana a fost surprinsă de fotoreporterii Click!, zilele trecute, pe stradă și mai să n-o recunoaștem. Înțolită cu haină de blană, bocanci și fustiță scurtă, Oana a intrat într-o farmacie din zona Pipera pentru a cumpara câteva medicamente, înainte de a merge să-și viziteze mama, internată într-un centru de recuperare. Oana era scoasă ca din cutie și dăduse și o fugă pe salonul de înfumusețare, de unde a ieșit dichisită toată și cu o nouă coafură, care o prinde de minune.

image
Oana Roman, surprinsă de fotoreporterii Click!, prin oraș. foto: BLITZ/ Click!

Oana Roman a fost criticată aprig, în trecut, din cauza siluetei rubiconde. Acum însă fiica lui Petre Roman pare să fi câștigat lupta cu kilogramelele! Perseverența vedetei și tratamentele corporale au dat roade, iar acum fiica lui Petre Roman se poate lăuda că poartă haine cu trei măsuri mai mici decât obișnuia. Oana a reușit să dea jos până acum 20 de kilograme, însă își dorește să mai slăbească încă 10 kilograme.

oana roman 2019 jpeg
Oana Roman are o culoare nouă la păr și poartă combinații vestimentare îndrăznețefoto: BLITZ / Click!

Secretul ei constă nu doar în dietă, în proceduri corporale pe care le face regulat la o clinică din Pitești și într-un ceai de slăbit. “Am mai slăbit și în centimetri de la proceduri, de la dietă și de la ceai, de la tot. Vreo 20 de kilograme am dat jos până acum cu totul. Încă nu mă urc pe cântar, mai am 10 kilograme de dat jos și după aceea mă urc și pe cântar”, a declarat Ona Roman, în exclusivitate, pentru Click!

image
Oana Roman, poze pe care nu le vezi pe Instagramfoto: BLITZ / Click!

A răcit cobză la munte

Oana Roman și Marius Elisei au plecat în minivacanța de 1 Decembrie la munte. Vedeta a venit de acolo, însă, cu o răcelaă puternică. Deși este vaccinată cu ambele doze, Oana a crezut inițial că a infectat cu noul coronavirus. A făcut până acum patru teste Covid și toate au ieșit negative. ”Nu e COVID-19, dar mă simt foarte rău. Sunt mega răcită. Stau la pat, asta e! Nu am mai răcit de mulți ani, sper să-mi revin repede”, a spus Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

EXCLUSIV Oana Roman și Marius Elisei, scene romantice pe plajă. Cum i-am surprins la Mamaia, în "luna de miere"

Ce este „intermitent fasting”, dieta pe care Oana Roman o ține de un an

image
Oana Roman, în 2019foto: Click!
Dorian Popa
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
image png
David Popovici, EPA jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
FotoJet (4) jpg
sotie cumpanasu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image png
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg