Oana Roman, atac devastator la ÎPS Teodosie! „E de cea mai joasă speță!”

Oana Roman sare și ea la gâtul lui ÎPS Teodosie! Fiica lui Petre Roman s-a arătat, pur și simplu, scandalizată de ultimele declarații controversate făcute public de Bobotează de Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie. Acesta a precizat că femeile aflate în perioada menstruației nu pot lua nici Agheasmă, nici anafură. Oana Roman a răbufnit!

Oana Roman la atacat pe ÎPS Teodosie de la Constanța Sursa: Instagram
Oana Roman la atacat pe ÎPS Teodosie de la Constanța Sursa: Instagram

Declarațiile Înalt Prea Sfinţitului Teodosie au scos-o din sărite și pe Oana Roman, care a atacat în termeni deosebit de duri ieșirea inadecvată a lui ÎPS Teodosie, care a scandalizat opinia publică cu ultimele sale declarații controversate, făcute chiar în ajunul Bobotezei.

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a precizat că, în perioada “neputinţei lunare”, femeia nu poate lua nici Aghiasmă, nici anafură, menţionând că poate lua apa sfinţită trei zile după această perioadă.

În perioada neputinţei femeii nu poate lua nici Aghiasmă, nici anafură, nici măcar Aghiasmă Mică, darămite Aghiasmă Mare. Dar dacă are perioada în timpul sărbătorii Bobotezei, coincide cu cele opt zile, ea nu poate lua Aghiasmă. Trebuie să compensăm, Dumnezeu întotdeauna compensează, se ia trei zile după această perioadă, Aghiasmă Mare, pentru că în perioada aceasta s-a rugat, poate a venit şi la Biserică, că nu e interzis femeilor care au neputinţa aceasta firească lunară să vină la biserică, să nu meargă spre altar, să nu sărute Sfintele icoane, să nu ia Aghiasmă şi anafură. Dar la biserică poţi să vii, că nu este interzis să te rogi”, a transmis ÎPS Teodosie, la emisiunea „Dialog duhovnicesc”, de la Radio Dobrogea.

„Are un discurs de Epoca primitivă, mai jos decât Evul Mediu”

Oana Roman a avut, pe Instagram, un discurs cât se poate de dur la adresa lui ÎPS Teodosie.

Am văzut aberațiile pe care le debitează nu știu ce episcop de pe la Constanța, nu știu ce titlu, funcție are! Acest personaj are un discurs de Epoca Primitivă, mai jos decât Evul Mediu. Eu acestor oameni le spun niște forme de viață. Pentru că-s niște forme de viață, practic, ei nu sunt oameni. Le mai spun și nevertebrate, pentru că eu cred că cea mai joasă specie sunt nevertebratele”,a spus Oana Roman, scandalizată pe Instagram.

Ileana Badiu s-a căsătorit, acum 12 ani, pe plajă Sursa: Instagram
Ileana Badiu s-a căsătorit, acum 12 ani, pe plajă Sursa: Instagram

Ileana Badiu:” Teodosie mi-a cerut șpagă!”

Ileana Badiu l-a atacat și ea la rândul ei pe Teodosie, după ce a aflat de afirmațiile controversate ale acestuia. Ileana Badiu a fost cea care l-a și acuzat, recent, pe ÎPS Teodosie că la cununia ei de pe malul mării i-ar fi cerut un acatist pe post de șpagă!

Eu îl cunosc pe acest individ și nu doar că îl cunosc, dar am și spus la vremea respectivă. Nu vreau să mai vorbesc despre această ființă abjectă! Atunci când eu m-am căsătorit acum 12 ani, am ajuns la Prea-Slăvitul și Prea-Sfințitul pentru că mi-am dorit să fac nuntă pe malul mării. El fusese acel preot care a venit cu ideea slujbelor de Paște, pe malul mării.

Mi-a cerut să-i scriu un acatist. Eu, în prostia mea, am crezut de-adevăratelea că vrea acatist și am scris. Omul a desfăcut acatistul și a văzut că e gol și m-a blestemat: < Ieși afară, niciodată aici!> Chiar la acea vreme nu mi-am pus problema că trebuie să mă achit în avans ca la curve. Eu cred în biserică nu în asfel de specimene.

La vremea respectivă, el sub sutană avea pantofi Prada! Așa că, el poartă pantofi Prada, jignește femeile, blesteamă enoriașii, are condamnări penale, amenință! E o ființă absolut abjectă pentru care nu trebuie să avem respect! Nu trebuie să ne simțim lezate și jignite de el!”, a spus Ileana Badiu, pe Instagram.

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, este unul dintre cele mai controversate personaje din istoria recentă a Bisericii Ortodoxe Române. Sursa a fostei Securități, anchetat pentru obținere ilegală de fonduri europene, înaltul prelat a sfidat adesea Statul Român, punctul culminant fiind în ultimi doi ani, de când a început pandemia de COVID-19, dar și pe Patriarhul Daniel.

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net