Măsurile luate de Oana Roman după ce a fost amenințată de un infractor periculos. Casa vedetei, o fortăreață

Ultima actualizare:

Oana Roman ne-a declarat că a luat măsuri de siguranță, după ce a fost amenințată pe internet cu bătaia, de către un bărbat periculos, cu antecedente penale. Iată ce „dotări” are  acasă!

Măsurile luate de Oana Roman după ce a fost amenințată  Foto: Instagram
Măsurile luate de Oana Roman după ce a fost amenințată Foto: Instagram

Oana Roman a primit recent un mesaj în care era amenințată cu bătaia de către un bărbat care a fost în trecut condamnat la închisoare, cunoscut pentru antecedentele sale violente. Se pare că cel ce a amenințat-o și înjurat-o pe fiica fostului premier al României s-a arătat deranjat de faptul că Oana publicase în mediul online mai multe filmulețe în care vorbea, printre altele, și despre o cură de slăbire.

Măsurile luate de Oana Roman după ce a fost amenințată cu bătaia

Deși spune că nu are de gând să se închidă în casă acum, după ce a fost amenințată, Oana Roman are de ceva vreme locuința „blindată”, semn că se gândește la siguranța sa și a familiei sale. 

Oana Roman ne-a dezvăluit că are acasă un sistem de securitate, cu firmă de pază care poate interveni oricând, pentru orice eventualitate. De asemenea, a mai spus ea, va lua atitudine în ceea ce-l privește pe cel care a amenințat-o și va vorbi cu un avocat, după care își va face timp să meargă și la Poliție.

Sper să fie doar atât, am primit mesajul de amenințare. Am aflat că e un infractor, o persoană cu mulți ani de pușcărie, un personaj periculos. Eu am oricum firmă de pază, deci nu-mi fac probleme. Am sistem de securitate, camere, am totul de un an, nu mi-am schimbat nimic.

Nu îmi e frică, dar de astfel de personaje trebuie să ne ferim, să aibă lumea grijă. Nu mă închid în casă pentru asta, i-am dat block. Încă n-am fost la Poliție. Trebuie să vorbesc cu prietena mea avocat despre asta, n-am apucat până acum, am avut treabă cu afacerea, cu coletele, trebuie să văd ce fac cu treaba asta legal, nu o las așa, îți dai seama”, a declarat Oana Roman pentru Click!

Cine este bărbatul care a amenințat-o pe Oana Roman

Adrian Ștefanian, bărbatul care a amenințat-o pe Oana Roman, a fost condamnat definitiv de către Curtea de Apel Constanța la 8 ani de închisoare, în regim de detenție. Această pedeapsă a venit după ce Ștefanian ar fi torturat doi tineri. Bărbatul este fiul fostului polițist Emanuel Ștefanian.

Aceasta nu este însă singura „ispravă” a bărbatului. În 2013, Ștefanian a agresat și un judecător. Bărbatul l-a înjurat, urmărit în trafic și amenințat cu moartea pe judecătorul Ciprian Coadă, în timp ce acesta se afla cu familia sa.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net