Oana Roman a pierdut, din nou, lupta cu kilogramele. Paparazzii Click! au surprins-o cum nu o vedem pe Instagram

Ultima actualizare:

Oana Roman s-a luptat cu surplusul de kilograme de când se știe. A slăbit 20 de kilograme în pandemie, dar se pare că a început să ia din nou în greutate. Dacă pe Instargram afişează o anumită siluetă, imaginile surprinse de paparazzii Click!, pe stradă, spun altceva.

image

Oana Roman a fost dintotdeauna o persoană gurmandă. Probabil din acest motiv, ea s-a luptat de când se știe cu surplusul de kilograme. În pandemie, Oana a slăbit 20 de kilograme, dar se pare că a început să ia din nou în greutate.

Recent, Oana Roman a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce cumpăra un sandviș și o cafea de la o benzinărie din zona Pipera. Chiar dacă era frig afară, Oana ea îmbrăcată destul de subțire pentru această perioadă, însă probabil a vrut să fie lejeră, mai ales că ea se a ieșit la plimbare la volan.

Îmbrăcată într-o rochie lungă și un sacou, fata lui Petre Roman a petrecut mai mult de 30 de minute în mașină, înainte să coboare să își ia de mâncare. După ce a revenit și s-a urcat în automobilul ei, Oana Roman s-a pus pe înfulecat, în timp ce conducea tacticoasă spre casă. Ea a reușit să fie atentă și la volan și la bucatele din care se înfrupta relaxată.

Oana Roman a slăbit peste 20 de kilograme cu post intermitent

Oana Roman a ţinut mereu diete pentru a slăbi, iar recent ea a reuşit să scape de peste 20 de kilograme. Fiica lui Petre Roman a povestit că a ţinut o dietă numită post intermitent, când a mancat doar opt ore pe zi, iar restul de 16 ore nu. În intervalul în care a avut voie să mănânce, ea nu a avut restricţii, dar a avut grijă să nu consume cantităţi mari. 

“Oamenii nu mă văd în realitate, oamenii mă văd la televizor, aia nu e realitate. Am slăbit vreo 20 și un pic de kilograme, dar, practic am slăbit foarte mult în centimetri. Am făcut proceduri de remodelare corporală un an și jumătate și am scăzut foarte, foarte mult în centimetri. De aceea pare că am slăbit mai multe kilograme decât am slăbit eu de fapt pentru că aceste proceduri m-au ajutat să-mi reduc foarte mult din circumferința la bust, la talie, la șolduri. Da, am o dietă anume aș putea spune, țin post intermitent, 16 cu 8, adică nu mănânc nimic 16 ore și mănânc doar într-un interval de 8 ore și atunci mănânc cu măsură, evident", povestea Oana Roman, anul trecut.

Ea a mai adăugat că oamenii o percep altfel de când a slăbit, dar ea nu s-a schimbat, fiind mereu o fire veselă

"Mă simt bine pentru că, cumva, oamenii mă percep altfel. Dar să știi că eu așa am fost tot timpul, la fel de veselă și la fel de binedispusă”, a mai spus Oana Roman.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net