Oana Roman a pierdut, din nou, lupta cu kilogramele. Paparazzii Click! au surprins-o cum nu o vedem pe Instagram

25 ianuarie 2022

Oana Roman s-a luptat cu surplusul de kilograme de când se știe. A slăbit 20 de kilograme în pandemie, dar se pare că a început să ia din nou în greutate. Dacă pe Instargram afişează o anumită siluetă, imaginile surprinse de paparazzii Click!, pe stradă, spun altceva.

image

Oana Roman a fost dintotdeauna o persoană gurmandă. Probabil din acest motiv, ea s-a luptat de când se știe cu surplusul de kilograme. În pandemie, Oana a slăbit 20 de kilograme, dar se pare că a început să ia din nou în greutate.

Recent, Oana Roman a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce cumpăra un sandviș și o cafea de la o benzinărie din zona Pipera. Chiar dacă era frig afară, Oana ea îmbrăcată destul de subțire pentru această perioadă, însă probabil a vrut să fie lejeră, mai ales că ea se a ieșit la plimbare la volan.

stanga
dreapta
oana roman benzinarie2 png
oana roman benzinarie png
oana roman benzinarie3 png
oana roman benzinarie4 png
oana roman benzinarie5 png
oana roman benzinarie6 png

Îmbrăcată într-o rochie lungă și un sacou, fata lui Petre Roman a petrecut mai mult de 30 de minute în mașină, înainte să coboare să își ia de mâncare. După ce a revenit și s-a urcat în automobilul ei, Oana Roman s-a pus pe înfulecat, în timp ce conducea tacticoasă spre casă. Ea a reușit să fie atentă și la volan și la bucatele din care se înfrupta relaxată.

Oana Roman a slăbit peste 20 de kilograme cu post intermitent

Oana Roman a ţinut mereu diete pentru a slăbi, iar recent ea a reuşit să scape de peste 20 de kilograme. Fiica lui Petre Roman a povestit că a ţinut o dietă numită post intermitent, când a mancat doar opt ore pe zi, iar restul de 16 ore nu. În intervalul în care a avut voie să mănânce, ea nu a avut restricţii, dar a avut grijă să nu consume cantităţi mari. 

“Oamenii nu mă văd în realitate, oamenii mă văd la televizor, aia nu e realitate. Am slăbit vreo 20 și un pic de kilograme, dar, practic am slăbit foarte mult în centimetri. Am făcut proceduri de remodelare corporală un an și jumătate și am scăzut foarte, foarte mult în centimetri. De aceea pare că am slăbit mai multe kilograme decât am slăbit eu de fapt pentru că aceste proceduri m-au ajutat să-mi reduc foarte mult din circumferința la bust, la talie, la șolduri. Da, am o dietă anume aș putea spune, țin post intermitent, 16 cu 8, adică nu mănânc nimic 16 ore și mănânc doar într-un interval de 8 ore și atunci mănânc cu măsură, evident", povestea Oana Roman, anul trecut.

Ea a mai adăugat că oamenii o percep altfel de când a slăbit, dar ea nu s-a schimbat, fiind mereu o fire veselă

"Mă simt bine pentru că, cumva, oamenii mă percep altfel. Dar să știi că eu așa am fost tot timpul, la fel de veselă și la fel de binedispusă”, a mai spus Oana Roman.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
retete cartofi png
BeFunky collage (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Johnny Depp a ajuns la urgenţă după ce fosta soţie l a tăiat şi l a bătut jpeg
IMG 1520 JPG
popescu si banica jpeg
claudia patrascanu gabi badalau jpeg
cub maria constantin animat gif
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (10) jpg