Oana Zăvoranu le face praf pe Daiana Anghel, Adelina Pestrițu și Oana Roman! Vedeta lovește din nou!

Oana Zăvoranu loveşte din nou! După ce i-a ironizat pe Gabi Cristea şi Tavi Clonda, acum a trecut la alte trei vedete din showbiz-ul autohton: Daiana Anghel, Adelina Pestriţu şi Oana Roman.

image
Oana Zăvoranu foto: Instagram

Oana Zăvoranu este cunoscută pentru cuvintele dure pe care le adresează influencerilor, pe care îi consideră „mocangiști”, pentru că primesc lucruri pe gratis în schimbul promovării unor branduri. Recent, vedeta a publicat o serie de imagini pe InstaStory, unde le ia la rost pe Daiana Anghel, Adelina Pestriţu şi Oana Roman.

Oana Zăvoranu, despre Daiana Anghel:  "Ea este 'skin curu'"

image
Daiana Anghel, ironizată de Oana Zăvoranu foto: Instagram

Prima care a intrat în atenţia Oanei a fost Daiana Anghel. Motivul? O fotografie în care pielea de pe faţa Daianei este mai închisă la culoare decât gâtul, probabil din cauza unei nuanţe greşite de fond de ten.

“Numai la “Skin curu” ai fond de ten cu zece nuanţe mai închis decât restu’ corpului. Ea este “skin curu”, o “expertă” în ale tenului alături de buna ei prietenă Câh. Da, este noul trend care e “viaţă”… să pară că capu nu e din acelaşi film cu corpul”, a scris Oana Zăvoranu pe InstaStory.

Oana Zăvoranu, despre Adelina Pestriţu: "Pinocchio e sătul de făcut nimic"

image
Ce spune Oana Zăvoranu despre Adelina Pestriţu foto: Instagram

A urmat o ploaie de cuvinte dure la adresa Adelinei Pestriţu, pe care Oana o numeşte Pinocchio. Totul a pornit de la o postare făcută de Adelina, în care îşi îndeamnă urmăritorii de pe Instagram să îi spună ce vor să vadă din dulapul ei.

“Pentru că are “ff multă treabă” şi se “perfecţionează”, Pinocchio vrea să vă arate orice.. şi când am zis orice e chiar orice… ace, brice şi carice… doar doar îi mai daţi ceva de făcut că e sătul de făcut nimic”, a mai scris Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, despre Oana Roman: "Peppa Pig e slabă şi frumoasă de la crema de melc"

image
Oana Roman nu a scăpat de Oana Zăvoranu foto: Instagram

Ultima luată la rost de Oana Zăvoranu a fost Oana Roman, din cauza unor fotografii, una de pe Instagram, alta din viaţa reală. Ea o acuză pe Oana Roman că minte că a slăbit şi că îşi editează pozele din mediul online, dar şi că promovează în mediul online produse de slăbit.

“Şi în incheiere “o poză” “trucată” de mine, că sunt pe “combinaţie” cu ăştia din presă”. Peppa Pig e slabă şi frumoasă de la crema de melc… În rest totul e de la “lumini şi umbre””, a mai scris Oana Zăvoranu pe InstaStory.

stanga
dreapta
oana zavoranu png
oana zavoranu jpg
oana zavoranu png
oana zavoranu jpeg
oana zavoranu1 jpg
oana zavoranu2 jpg
oana zavoranu3 jpg
oana zavoranu jpg

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Lucile Randon
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg