Oana Zăvoranu și soțul ei, amenințați cu un cuțit, în plină stradă

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alexandru Ashrad, au trecut prin momente cumplite în cursul zilei de miercuri. Cei doi se întorceau din vacanță atunci când, în urma unei neînțelegeri în trafic, au fost ameninați cu un cuțit de un individ recalcitrant. 

image
Oana Zăvoranu și soțul ei au fost victimele unui șofer agresiv Sursă foto: Arhivă personală

Oana Zăvoranu și Alex Ashrad se întorceau din vacanța petrecută la munte și erau nerăbdători să ajungă acasă. La ieșirea din Azuga liniștea le-a fost tulburată de un șofer nervos și agresiv. 

Se pare că soțul Oanei a încercat să depășească o mașină, în timp ce se afla pe o linie discontinuă. În acel moment, un alt șofer ar fi pus mașina sa perpendicular în fața cuplului și i-a amenințat cu cuțitul. Oana a depus deja plângere peala împotriva bărbatului și este hotărâtă să își facă dreptate. 

image
Oana Zăvoranu și Alex Ashrad

Sunt la poliţie. Îi fac plângere penală unui dement care a ieşit cu cuţitul la noi în trafic la ieşirea din Azuga. La un moment dat când a vrut Alex să intre într-o depăşire pe linie discontinuă să înaintăm în coloană, un psihopat a pus maşina perpendicular în faţa noastră, pe linia opusă şi a ieşit cu cuţitul la noi.”, a declarat Oana Zăvoranu, conform SpyNews.

Oana Zăvoranu a avut un an plin de conflicte

Anul 2021 nu a fost deloc ușor pentru Oana Zăvoranu. 

Oana Zăvoranu a avut un an plin de de scandaluri atât cu angajații, dar și cu fostul manager al clinicii pe care o deține din 2017. Surse Click! au dezvăluit  că Horia V., fostul manager al clinicii pe care vedeta o deține, a acționat-o în judecată. Motivul ar fi o sumă de bani pe care bruneta i-o datorează acestuia.

image
Oana câștigă bani frumoși de pe urma clinicii sale Sursă foto: Arhivă personală

În ciuda acestor acuzații, Oana Zăvoranu a dezvăluit la „Xtra Nght Show” că afacerea merge ca pe roate și este foarte profitabilă. Astfel în 2021, clinica medicală a avut o cifră de afaceri estimată la 3 milioane de euro, din care peste un milion de euro au intrat în conturile Oanei Zăvoranu.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Calusarii de la Padureti care si au facut celebru satul    Foto Facebook Sorin Mazilescu jpg
Arme chimice
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg