Oana Zăvoranu, dezvăluiri după scandalul cu angajatele: „Am câștigat un milion de euro din clinică!”

Oana Zăvoranu (48 de ani) s-a îmbogățit pe pandemie. În ciuda scandalurilor cu fostul manger al clinicii, dar și cu angajații, Oana a dezvăluit că afacerea pe care o conduce este pe profit. Vedetei i-au intat în conturi în 2021 nu mai puțin de 1 un milion de euro, de pe urma clinicii.

image
Oana Zăvoranu a investit banii intr-o clinică medicală Sursa: Instagram

Oana Zăvoranu a avut un an plin de de scandaluri atât cu angajații, dar și cu fostul manager al clinicii pe care o deține din 2017. Surse Click! au dezvăluit, zilele trecute, că Horia V., fostul manager al clinicii pe care vedeta o deține, a acționat-o în judecată. Motivul ar fi o sumă de bani pe care bruneta i-o datorează acestuia.

În ciuda acestor acuzații, Oana Zăvoranu a dezvăluit la „Xtra Nght Show” că afacerea merge ca pe roate și este foarte profitabilă. Astfel în 2021, clinica medicală a avut o cifră de afaceri estimată la 3 milioane de euro, din care peste un milion de euro au intrat în conturile Oanei Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, un milion de euro profit

La sfârșitul lui 2016- începutul lui 2017 am băgat 2 milioane și ceva în această clinică, banii mei de la părinți moșteniți. Pentru că, zic eu, am fler și știu ce trebuie să fac ca să meargă lucrurile bine, am ajuns să fac o cifră frumoasă de afaceri și se poate verifica. Anul trecut, adică anul acesta, am avut o cifră de afaceri de 3 milioane de euro. Din această cifră de afaceri, câștigul meu este undeva la un milion și un pic de euro, bani curați”, a mărturisit Oana Zăvoranu, la „Xtra Night Show”.

image
Oana Zăvoranu alături de mama ei, Mărioara Sursa: agentiadepresamondenă.com

„N-am cheltuit banii mamei pe cârpițe!”

Oana Zăvoranu este de părere că mama sa, Mărioara, ar fi mândră că fiica ei nu a risipit în van averea moștenită la moartea ei.

Nu sunt bani mermeliți, sunt bani cinstiți. Ne-am gândit să ne extindem. Mama ar fi mândră de mine că nu am cheltuit banii pe cârpițe. Am bomboniera ei de cristal la mine în birou. De Sărbători, stau acasă cu soțul meu și de Revelion plecam undeva la munte. Noi suntem după o zi pe alta așa”, a mai spus Oana.

image
Casa de Afumați a fost vândută de Oana pe 150.000 de euro Sursa: agentiadepresamondenă.com

A ars casa de la Afumați!

Vedeta a mai dezvăluit că a fost anunțată de către noii proprietari, în urmă cu două luni, că a ars casa de la Afumați, pe care a vândut-o după moartea mamei sale cu o sumă frumușică, 150 000 de euro.

„Mi-a trimis cineva poze că a luat foc acum două luni casa de la Afumați pe care am vândut-o cu 150 000 de euro. A fost un incendiu. Bine că nu a ars toată. Am vândut-o greu că nu vroia nimeni să o cumpere, pentru că a tot spus pe la televizor în perioada aceea că e o casă bântuită! Doamne ferește!” , a mai precizat Oana Zăvoranu, la Antena Stars.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
trofeu cupa romaniei  foto frf ro jpg
rosia montana alba
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj