Oana Zăvoranu și-a deschis o clinică medicală. Ce spune despre noua afacere

Ultima actualizare:

    Oana Zăvoranu își deschide o clinică medicalăfacebook
Oana Zăvoranu își deschide o clinică medicalăfacebook

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate femei din showbiz-ul românesc. Se pare că aceasta a dat lovitura și se reinventează. Pe pagina sa de Facebook a publicat un mesaj prin care a anunțat că și-a deschis o clinică medicală.

Oana Zăvoranu nu a dat niciun detaliu până acum despre proiectul la care lucrează, până joi, 5 mai. Aceasta a anunțat pe contul său de Facebook că are de gând să își deschidă o clinică medicală. ”Clinica Mea Medicala in Lucru. Opening Soon!!!”, și-a început aceaasta mesajul prin care își motiva decizia.

”Nu există #revoluție lipsită de importanță, există numai asteptari foarte mari mari, nu există cauze mici, există numai ignoranță.Orice alăturare de forțe, de dorințe, de idealuri pentru a încerca să facem lucrurile mai bine pentru semenii noștri, în sprijinul progresului, este o revoluție și noi, echipa #OneLife, ne dorim să aducem tot ce este mai bun pentru tine, pentru sănătatea ta.Asta se întâmplă în cadrul clinicii încă de la începutul lunii #Aprilie de când dotăm și construim echipa de medici să fie pregătită să iți ofere tot sprijinul de care ai putea avea nevoie.De curând a sosit la clinică un nou echipament de investigație de ultimă generație, pe care îl montăm și pe care ne dorim să îl punem cât se poate de repede la dispoziția ta.#Clinica medicală #OneLife, ai grija de sănătatea ta”, a scris Oana Zăvoranu pe rețeaua de socializare.

Clinica poartă numele de ”One Life” și are deja o pagină oficială unde puteți găsi serviciile care vi se pun la dispoziție, mai ales că aceasta se bucură și de echipament de ultimă generație.


    Noua clinică a Oanei vă pune la dispoziții mai multe servicii medicalefacebook
Noua clinică a Oanei vă pune la dispoziții mai multe servicii medicalefacebook
image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net