Oana Zăvoranu și-a deschis o clinică medicală. Ce spune despre noua afacere


    Oana Zăvoranu își deschide o clinică medicalăfacebook
Oana Zăvoranu își deschide o clinică medicalăfacebook

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate femei din showbiz-ul românesc. Se pare că aceasta a dat lovitura și se reinventează. Pe pagina sa de Facebook a publicat un mesaj prin care a anunțat că și-a deschis o clinică medicală.

Oana Zăvoranu nu a dat niciun detaliu până acum despre proiectul la care lucrează, până joi, 5 mai. Aceasta a anunțat pe contul său de Facebook că are de gând să își deschidă o clinică medicală. ”Clinica Mea Medicala in Lucru. Opening Soon!!!”, și-a început aceaasta mesajul prin care își motiva decizia.

”Nu există #revoluție lipsită de importanță, există numai asteptari foarte mari mari, nu există cauze mici, există numai ignoranță.Orice alăturare de forțe, de dorințe, de idealuri pentru a încerca să facem lucrurile mai bine pentru semenii noștri, în sprijinul progresului, este o revoluție și noi, echipa #OneLife, ne dorim să aducem tot ce este mai bun pentru tine, pentru sănătatea ta.Asta se întâmplă în cadrul clinicii încă de la începutul lunii #Aprilie de când dotăm și construim echipa de medici să fie pregătită să iți ofere tot sprijinul de care ai putea avea nevoie.De curând a sosit la clinică un nou echipament de investigație de ultimă generație, pe care îl montăm și pe care ne dorim să îl punem cât se poate de repede la dispoziția ta.#Clinica medicală #OneLife, ai grija de sănătatea ta”, a scris Oana Zăvoranu pe rețeaua de socializare.

Clinica poartă numele de ”One Life” și are deja o pagină oficială unde puteți găsi serviciile care vi se pun la dispoziție, mai ales că aceasta se bucură și de echipament de ultimă generație.


    Noua clinică a Oanei vă pune la dispoziții mai multe servicii medicalefacebook
Noua clinică a Oanei vă pune la dispoziții mai multe servicii medicalefacebook
ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
cub delia png
shutterstock bani 1953888304 jpg
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
Jenna Ortega FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png