Pepinieră de vedete la Primăria lui Piedone. Eugenia Șerban, angajată consilieră alături de Oana Zăvoranu


    Eugenia Șerban, o femeie greu încercată de viațăfoto: arhivă personală
Eugenia Șerban, o femeie greu încercată de viațăfoto: arhivă personală

După Oana Zăvoranu, Primăria Sectorului 5 se mai alege cu o vedetă în portofoliu. Primarul Cristian Popescu Piedone, mare iubitor de persoane publice, a decis să o angajeze și pe actrița Eugenia Șerban în funcția de consilier.

Vedetele au dat iama la Primărie! După ce Oana Zăvoranu a fost angajată consilier de către Cristian Popescu Piedone, primarul a mai făcut o achiziție pe sectorul cultural. Actrița Eugenia Șerban (52 de ani) a fost și ea angajată în echipa consilierilor lui Piedone. „Primarul Sectorului 5, Cristian Victor Popescu Piedone, își consolidează echipa personală. Începând de astăzi, din echipa sa de consilieri, face parte și cunoscuta actriță Eugenia Șerban, ea urmând să ofere edilului consultanță pe probleme culturale, inclusiv în ceea ce privește activitatea Centrului Cultural și de Tineret <Ștefan Iordache>, instituție aflată sub autoritatea administrativă a Consiliului Local a Sectorului 5”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Sectorului 5, pe pagina de Facebook a instituției.


    Oana Zăvoranu este, și ea, consiliera lui Cristian Popescu Piedonefoto: Facebook
Oana Zăvoranu este, și ea, consiliera lui Cristian Popescu Piedonefoto: Facebook

Cristian Popescu Piedone este foarte mândru că o va avea pe cunoscuta actriță în subordinea sa. „Mă bucură faptul că locuitorii Sectorului 5 vor putea beneficia de talentul și expertiza unui actor de talia Eugeniei Șerban. Așa cum știm cu toții, ea este o învingătoare! Iar proiectele pe care le vom pune în practică, împreună,nu vor putea fi decât de succes pentru membrii comunității Sectorului 5”, a declarat, la rândul său, primarul Cristian Victor Popescu Piedone.

Actrița Eugenia Șerban a învins cancerul

Eugenia Șerban s-a născut pe 13 noiembrie 1969 și a urmat cursurile Liceului Teoretic “George Coșbuc” din București. Și-a continuat ulterior studiile la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică, secția Actorie, la clasa profesorului universitar Ioan Cojar (1991 – 1997). A jucat pe scena Teatrului Evreiesc de Stat și, ulterior, la Teatrul “Excelsior”. Actrița a fost diagnosticată cu două forme de cancer (ginecologic și la sân) într-un singur an, 2019, și a fost nevoită să stea 12 ore pe masa de operație. Eugenia Șerban a reușit însă să învingă temuta boală! „Prima dată am crezut că este o greșeală, am tot sperat să nu fie adevărat și am început toate investigațiile necesare. RMN-uri, CT-uri, PET CT, biopsii, iar cel mai greu a fost să aștept rezultatul biopsiilor. Prima perioadă m-a dărâmat, aveam mii de întrebări în cap: De ce, eu? De ce, mie? Am avut un curaj inconștient! Chiar dacă echipa de medici (Chirurgie Generală, Chirurgie Plastică și Oncologie) a încercat să mă convingă să fac intervențiile pe rând, încăpățânarea mea și dosarul medical, favorabil în privința stării de sănătate generale, i-au determinat să prindă și ei curajul de a-mi face toate intervențiile deodată, pentru că eu voiam să fiu din nou pe scenă, peste două luni”, a povestit actrița coșmarul prin care a trecut, pentru Revista Viva.

Citește și:

Oana Zăvoranu este noua consilieră de imagine a primarului Cristian Popescu Piedone

EXCLUSIV Eugenia Șerban, viața după cancer: «Mi-am pus gene și mi-am făcut părul albastru»

Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
FotoJet jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
Faimosi Survivor camp jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png