Suma nebănuită câștigată de Oana Roman ca influencer

Ultima actualizare:

Oana Roman a participat la un podcast în care a discutat despre afacerile proprii, succesul de care se bucură pe Instagram, dar și despre persoanele cunoscute pe care le apreciază. 

image

Oana Roman este foarte activă în mediul online, iar contul său de Instagram este urmărit de 200.000 de persoane. Fiica fostului premier interacționează frecvent cu admiratorii pe rețelele de socializare și le oferă cele mai noi informații.

În cadrul podcastului, Oana a mărturisit că a ajuns să strângă o avere frumoasă din Instagram și că deși nu are multe contracte, acelea pe care le-a încheiat sunt unele bănoase. Nu toți banii Oanei provin din Instagram, dar vedeta recunoaște că popularitatea de pe rețea contribuie la un trai mai bun. 

"Eu nu lucrez cu nicio agenție, nu am impresar, brandurile care vor să lucreze cu mine îmi scriu pe Instagram și îmi scriu mesaj sau îmi dau mail. Eu nu vreau să am un manager care să îmi dicteze mie ce să fac. Sunt foarte împăcată, am ajuns să câștig foarte bine din Instagram, deși am prețuri mai mici decât alții. Am venituri nu din multe contracte, dar din contracte care au devenit constant. Nu trăiesc doar din Instagram, dar instagramul a devenit o sursă importantă de venit pentru mine", a povestit Oana Roman. 

Oana a mărturisit că s-a obișnuit să primească și comentarii negative, însă pentru propriul bine, a ales să le ignore. Doar în cazuri extreme răspunde mesajelor. Cele mai multe comentarii o amuză. Fiica lui Petre Roman consideră că unii internauți folosesc greșit libertatea de exprimare și preferă să arunce cu noroi în persoanele publice. 

Oana Roman o critică pe Alina Ceușan

Oana a dezvăluit că sunt multe persoane din mediul online pe care le apreciază pentru munca pe care o depun, însă are și critici la adresa uneia dintre cele mai cunoscute influencere, Alina Ceușan. "Alina Ceușan…nu îmi place la ea că o ține în zona ei, numai în engleză. Eu nu cred că este ok. În rest, are cele mai frumoase videouri, absolut senzaționale!", a declarat Oana. 

De ce nu-și mai face Oana Roman planuri de viitor

Întrebată care îi sunt planurile de viitor, Oana a spus că de multă vreme preferă să trăiască clipa și să se gândească mai puțin la ce va aduce ziua de mâine. Motivul? Divinitatea i-a demonstrat întotdeauna că lucrurile se rezolvă atunci când te aștepți mai puțin și că fiecare primește ce are nevoie, nu neapărat ce dorește la momentul respectiv. 

"Trebuie să trăim pentru ziua de astăzi, mâine, poimâine și să ne asumăm și greșelile. Toată lumea mă întreabă ce planuri îmi fac și eu le spun că nu îmi fac planuri pentru că întotdeauna Dumnezeu, destinul a făcut pentru mine exact ce trebuie, total independent de orice plan mi-am făcut eu", a povestit Oana.

Oana Roman a făcut pace cu tatăl său

Oana a avut o copilărie dificilă, după cum a povesti chiar ea. Mereu a simțit că tatăl ei nu este suficient de implicat. Mai mult decât atât, Oana l-a acuzat pe Petre Roman de agresivitate, iar fostul premier a confirmat, în cadrul unei emisiuni televizate, că o mai certa uneori folosind nu doar cuvintele dure, ci și palmele. În prezent, cei doi au făcut pace și păstrează legătura. 

Cât despre relația pe care o are cu mama sa, Mioara Roman, Oana are numai cuvinte la superlativ. Are grijă ca mamei sale să nu îi lipsească nimic, a internat-o într-un centru de geriatrie unde este supravegheată în permanență și primește tratamentul necesar. Ocazional ies în oraș la cumpărături sau la cafea. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net