Petre Roman se mută definitiv din România! Cum a reacționat Oana la auzul veștii

Ultima actualizare:

Petre Roman, fost premier al României a luat o hotărâre radicală, La 75 de ani a decis să plece definitiv din România și să se stabilească, alături de familie, într-o țară situată la mii de kilometri de locul natal. 

Petre Roman se mută definitiv din România
Petre Roman se mută definitiv din România

Petre Roman are 75 de ani și o carieră impresionantă în domeniul politicii. Deși a trecut de mult de prima tinerețe, politicianul este plin de energie și are multe planuri pentru viitor. Pentru a-și îndeplini dorințele a luat o decizie radicală. Va pleca din România, împreună cu Silvia Chifiriuc și fiul pe care îl au împreună, pentru a se stabili în Elveția! 

Petre Roman va ocupa funcția de Președinte al Universității din Geneva, una dintre cele mai mari instituții de învățământ din lume. Cea care a făcut anunțul a fost fiica lui Petre Roman, Oana Roman. Deși este tristă pentru faptul că tatăl ei va pleca din țară, fiica fostului premier este nespus de mândră de realizările acestuia și îl susține în toate proiectele sale. 

Ce credeți? Mă sună tata. Printre altele, ca și cum mi-ar fi spus că s-a dus la colțul străzii să cumpere o pâine, mi-a spus că în luna decembrie a fost numit Președintele Universității din Geneva. Una dintre cele mai mari universități din Elveția. Mă bucur foarte tare pentru el că scapă de țara asta de doi bani și că oamenii din afară îi recunosc meritele'', a declarat Oana Roman. 

Petre Roman este căsătorit cu Silvia Chifiriuc din anul 2009. Fostul politician s-a căsătorit cu artista după ce a pus capăt unui mariaj de 25 de ani pe care l-a avut cu Mioara Roman. Petre Roman și Silvia sunt foarte fericiți, iar împreună au un băiat pe nume Petruș, în vârstă de 12 ani. 

Mama Oanei Roman, internată într-o clinică geriatrică

Dacă tatăl Oanei Roman este într-o formă fizică de invidiat, nu se poate spune același lucru și despre mama vedetei. Mioara Roman este internată de mai multe luni într-o clinică destinată îngrijirii persoanelor vârstnice, iar pandemia de coronavirus nu a ocolit-o. Deși s-a vindecat, Mioara a rămas cu sechele de ordin neurologic, potrivit mărturiilor propriei fiice. 

"După COVID, este mult mai agitată, uită lucruri, e mai insistentă în anumite chestii, are niște fixații foarte ciudate. De aceea m-am dus cu doamna doctor la ea, ca s-o vadă, și mi-a spus că i se pare că există un mic regres din cauza faptului că această boală a lăsat niște urme. I-a mai modificat puțin tratamentul și să sperăm că o să fie bine”, a declarat Oana Roman. 

Petre Roman a recunoscut că a fost violent cu fiica sa, Oana

Nu de puține ori Oana a vorbit despre relația tensionată pe care a avut-o cu tatăl său. Oana l-a acuzat de agresivitate și de neimplicare. Invitat în platoul emisiunii prezentate de Denise Rifai, Petre Roman a recunoscut că nu a fost un tată excelent, dar că în prezent nu are ce să îi reproșeze fiicei sale. 

"Da, s-a întâmplat să o mai atenționez cu câte o palmă. E adevărat că din momentul în care am ajuns prim-ministru eu nu am mai avut timp de ea. Dar a ieșit bine pentru ea, a făcut studii în Franța, azi e un om pe picioarele ei", a povestit Petre Roman. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net