Oana Roman, din nou criticată de urmăritori. Ce au descoperit aceștia într-o poză din bucătăria vedetei

Urmăritorii Oanei Roman și vedeta au ajuns să aibă o relație de „iubire-ură”, mai mereu exsitând persoane care o critică pe aceasta, iar ea, la rândul ei, le răspunde internauților în aceeași manieră. Iată care a fost de data aceasta mărul discordiei!

Oana Roman, din nou criticată de urmăritorii săi Foto: Instagram
Oana Roman, din nou criticată de urmăritorii săi Foto: Instagram

Atunci când ești persoană publică îți asumi automat că vor exista tot felul păreri și comentarii venite din partea celor ce te apreciază și te urmăresc, însă se pare că Oana Roman nu poate să rezoneze cu comunitatea sa.

Oana Roman, deranjată din ce în ce mai tare de comentariile urmăritorilor ei

Cei care o urmăresc pe aceasta pe Instagram, în jur de 260 de mii de utilizatori, sunt atenţi la fiecare detaliu, iar recent au taxat-o pe soţia lui Marius Elisei, după ce, probabil din neatenție, aceasta a lăsat la vedere un detaliu din locuința ei, mai puțin „instagramabil”, ce-i drept.

Oana Roman le-a povestit de curând admiratorilor săi faptul că a avut o zi plină, în care ea și partenerul ei s-au ocupat diverse treburi din gospodărie. Mai exact, Oana a explicat că în sarcina ei a intrat curăţenia casei, iar în acest timp soţul său a gătit.

Aceasta a publicat și o imagine care îl înfățișa pe Marius Elisei gătind, iar cei mai vigilenți urmăritori ai Oanei Roman i-au atras acesteia atenția cu privire la un detaliu din bucătăria sa. Mai exact, la unul dintre sertarele dulapului din bucătărie, lipsea ușa. Deși poate că unele comentarii nu au fost făcute cu intenție rea, Oana Roman s-a arătat din nou extrem de deranjată de opiniile celor care o urmăresc.

Citește și: Oana Roman, probleme cu Marius Elisei? „Ne-am separat!” Ce s-a întâmplat între cei doi?

Răspunsul Oanei Roman pentru urmăritorii săi

De abia aștept să ajung acasă, să mă apuc să aranjez un pic prin curte și să ne pregătim de mese și de cafele în grădină. O să vorbim puțin mai încolo de faptul că iar au apărut astea care nu mai pot de grija mea și care stau și comentează.

O fi rău sau o fi bine să nu ai preocupări?! Și singura ta preocupare să fie aia că stai să comentezi și să cauți prin postări și prin pozele altora ca să le găsești defecte..”, a zis Oana Roman, în secțiunea Story de pe Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net