Oana Roman, din nou criticată de urmăritori. Ce au descoperit aceștia într-o poză din bucătăria vedetei

Urmăritorii Oanei Roman și vedeta au ajuns să aibă o relație de „iubire-ură”, mai mereu exsitând persoane care o critică pe aceasta, iar ea, la rândul ei, le răspunde internauților în aceeași manieră. Iată care a fost de data aceasta mărul discordiei!

image
Oana Roman, din nou criticată de urmăritorii săi Foto: Instagram

Atunci când ești persoană publică îți asumi automat că vor exista tot felul păreri și comentarii venite din partea celor ce te apreciază și te urmăresc, însă se pare că Oana Roman nu poate să rezoneze cu comunitatea sa.

Oana Roman, deranjată din ce în ce mai tare de comentariile urmăritorilor ei

Cei care o urmăresc pe aceasta pe Instagram, în jur de 260 de mii de utilizatori, sunt atenţi la fiecare detaliu, iar recent au taxat-o pe soţia lui Marius Elisei, după ce, probabil din neatenție, aceasta a lăsat la vedere un detaliu din locuința ei, mai puțin „instagramabil”, ce-i drept.

Oana Roman le-a povestit de curând admiratorilor săi faptul că a avut o zi plină, în care ea și partenerul ei s-au ocupat diverse treburi din gospodărie. Mai exact, Oana a explicat că în sarcina ei a intrat curăţenia casei, iar în acest timp soţul său a gătit.

Aceasta a publicat și o imagine care îl înfățișa pe Marius Elisei gătind, iar cei mai vigilenți urmăritori ai Oanei Roman i-au atras acesteia atenția cu privire la un detaliu din bucătăria sa. Mai exact, la unul dintre sertarele dulapului din bucătărie, lipsea ușa. Deși poate că unele comentarii nu au fost făcute cu intenție rea, Oana Roman s-a arătat din nou extrem de deranjată de opiniile celor care o urmăresc.

Citește și: Oana Roman, probleme cu Marius Elisei? „Ne-am separat!” Ce s-a întâmplat între cei doi?

stanga
dreapta
oana roman marius elisei jpg
oana roman2 png
oana roman3 png
oana roman
oana roman jpg
oana roman marius elisei2 jpg

Răspunsul Oanei Roman pentru urmăritorii săi

De abia aștept să ajung acasă, să mă apuc să aranjez un pic prin curte și să ne pregătim de mese și de cafele în grădină. O să vorbim puțin mai încolo de faptul că iar au apărut astea care nu mai pot de grija mea și care stau și comentează.

O fi rău sau o fi bine să nu ai preocupări?! Și singura ta preocupare să fie aia că stai să comentezi și să cauți prin postări și prin pozele altora ca să le găsești defecte..”, a zis Oana Roman, în secțiunea Story de pe Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

cub bianca dragusanu png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
image png
cub cristina rus (1) png
Alexia Eram (6) jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Tiriac
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg