Dramele Oanei Roman și ale Gabrielei Cristea! Motivul pentru care nu slăbesc. Multe femei se confruntă cu asta

Ultima actualizare:

Deși în ziua de astăzi se vorbește tot mai des despre noțiunea de „body positivity”, care s-ar explica în termeni simpli drept acceptarea și iubirea propriului corp, indiferent „forma” lui, societatea actuală încă se confruntă cu răutăți și preconcepții legate de greutatea corporală a unei persoane. Iată care sunt vedetele care se chinuie să slăbească vs. cele care au avut parte de o transformare spectaculoasă!

Cum se chinuie să slăbeacă Oana Roman și Gabriela Cristea Foto: Colaj Click
Cum se chinuie să slăbeacă Oana Roman și Gabriela Cristea Foto: Colaj Click

Tot mai multe persoane, în special vedetele care sunt puse sub „lupă”, ar face orice pentru a da jos kilogramele pe care ele le consideră a fi în plus. Oana Roman, spre exemplu, este cunoscută pentru încercarea sa constantă de a slăbi, iar în urma luptei ei cu kilogramele au tot existat glume răutăcioase, devenite chiar virale într-o perioadă.

Gabriela Cristea, „disperată” că nu poate slăbi

De curând, și prezentatoarea TV Gabriela Cristea a dezvăluit că se confruntă cu aceeași problemă, și anume imposibilitatea de a slăbi. Vedeta s-a plâns de curând pe rețelele de socializare că nu reușește să „topească” din kilograme, dezvăluind că este „disperată”, chiar acesta fiind cuvântul folosit de ea.

De asemenea, pe rețelele de socializare, admiratorii săi o critică pentru faptul că își editează pozele în așa fel încât să pară mai suplă. Aceasta a explicat că tot încearcă să slăbească și să ajungă la silueta de dinainte de a deveni mamă, însă fără rezultat.

În urmă cu câteva seri, Gabriela Cristea le-a dezvăluit internauților că aceste kilograme în plus, care nu se dau „dispărute”, o aduc în pragul disperării. 

În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul, că nu pot! De dimineață mă gândesc și până seară îmi trece! Mă apucă disperarea…”,  a explicat Gabriela Cristea pe Instagram. 

La debutul său pe micile ecrane, Gabriela Cristea se mândrea o siluetă suplă, însă de când a devenit mamă, se pare că lupta ei cu kilogramele a devenit una imposibilă. Gabriela și partenerul ei, Tavi Clonda, au împreună două fetițe, iar mămica dezvăluia de curând că a apelat la mai multe diete pentru a reuși să revină la forma de odinioară, de 50 de kg. A ținut un regim destul de dur într-o perioadă, însă rezultatele nu s-au menținut, iar acum Gabriela suferă din nou din această cauză.

Dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme. Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede. Doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor.

Așa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. E super! Pe lângă asta beau minim 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport. Pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer!”, spunea ea în urmă cu ceva vreme. Să fie oare lipsa activității fizice unul dintre motive?

Oana Roman, acuzată că minte în legătură cu procesul ei de slăbire

Oana Roman, cunoscută și ea pentru „aventurile” sale în ale slăbitului, s-a confruntat recent cu un val de critici pe rețelele de socializare, după ce a ales să facă reclamă unui ceai de slăbire. Urmăritorii săi au acuzat-o de reclamă falsă, învinuind-o că își editează pozele pentru a părea că a slăbit, când realitatea ar fi, de fapt, alta.

Oana Roman, acuzată că și-ar edita prea mult pozele Foto: Arhivă personală
Oana Roman, acuzată că și-ar edita prea mult pozele Foto: Arhivă personală

Anul trecut însă, în 2021, Oana Roman se mândrea că reușise să dea jos circa 20 de kilograme, după ce a ținut post intermitent. Deși ea era foarte fericită cu rezultatele sale, unii internauți erau de părere că silueta vedetei nu s-ar fi schimbat.

Am făcut trei lucruri principale: proceduri de remodelare cu niște aparate extrem de performante, țin dietă, tradusă în română post intermitent, este o dietă care presupune o pauză de 16 sau 18 ore între ultima masă din zi și prima masă de a doua zi. Eu țin postul intermitent cu 16 ore. (..)

Am dat jos vreo 20 de kilograme, dar am slăbit mult în centimetri datorită procedurilor pe care le-am făcut.”, a explicat Oana Roman anul trecut, pentru Antena 3. Cu toate acestea, încă sunt voci care susțin că vedeta ar minți în legătură cu procesul ei de slăbire, doar pentru că transformarea nu este una evidentă. Nu putem să nu observăm, totuși, că există o diferență între pozele de acum câțiva ani și cele din prezent.

Oana Zăvoranu și-a făcut însă un obicei din a-i comenta pe Instagram pozele Oanei Roman, acuzându-o în repetate rânduri că „îndoaie” pereții din fotografie, în încercarea sa de a se subția. Atunci când îți schimbi forma corpului în programele de editare, este posibil ca fundalul se se schimbe și el, liniile drepte ale obiectelor din jur devenind curbate, mai ales dacă nu ai experiență în acest domeniu.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Oana Roman a explicat în repetate rânduri că pare mai suplă în unele imagini deoarece a învățat să pozeze, își știe unghiurile bune și știe și cum să aleagă lumina potrivită pentru fotografii. Aceasta neagă că ar folosi Photoshop.

Foto: Colaj Instagram
Foto: Colaj Instagram

La polul opus se situează vedete precum Monica Anghel sau Minodora, a căror transformarea este atât de spectaculoasă, încât toată lumea își dorește să le știe secretele.

MONICA ANGHEL ȘI-A SCHIMBAT COMPLET VIAȚA DE CÂND A SLĂBIT!

Cântăreața Monica Anghel și-a început „lupta” prin 2017, iar în 2018 și-a uluit admiratorii cu un rezultat incredibil. După ­operaţia sa de hernie de disc, visul vedetei de a se subția a prins contur, cu ajutorul sportului şi o dietă personalizată. Aceasta mănâncă alimente cât mai sănătoase și bea multe ceaiuri, iar rezultatele se văd.

De curând, artista mărturisea că sportul reprezintă acum un stil de viață, alături de un regim sănătos, astfel că rezultatele ei se mențin. Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme și nu dă înapoi, continuând să lucreze în continuare la visul de a avea silueta din prezent.

Mi s-a schimbat viața, am altă poftă de viață, am alte lucruri în cap, mă văd făcând alte lucruri. Îmi vin idei, am energie. Cu cât mănânc mai puțin, cu atât am mai multă energie. 

Când merg la sală fac cardio și greutăți. Nu în fiecare zi, nu ridic greutăți mai mari de 20 de kilograme, deoarece am fost operată pe coloană și trebuie să am grijă. Acasă lucrez cu greutăți foarte mici.

Este deja un stil de viață. Procesul meu de slăbire a fost un an și trei luni, dar după ce s-a încheiat acest an, eu mi-am continuat acest stil de viață.”, a dezvăluit de curând Monica Anghel.

Care este secretul Minodorei. A slăbit 40 de kilograme!

Și Minodora a avut parte de o schimbare de proporții, după ce a reușit să slăbească în jur de 40 de kilograme! Cântăreața a fost apreciată pentru determinarea de care a dat dovadă în lupta ei cu kilogramele în plus. Pentru a-și menține greutatea actuală, Minodora a dezvăluit recent că are câteva trucuri ce dau rezultat și o ajută să nu se abțină de la nimic, dar fără să se mai îngrașe.

Încercarea artistei de a slăbi a durat doi ani, însă rezultatele sunt, într-adevăr, spectaculoase, acum vedeta având în jur de 60 de kg. 

„De la 100 de kilograme am pornit, acum am 60. Oamenii știu că eu sunt la maxim, indiferent de kilograme. Nu mai pot mânca, nu mai am poftă de mâncare, în primul rând. De aici e totul.

Gătesc la fel de mult, văd multă mâncare în fața mea, în fiecare colț al casei sunt dulciuri. Dacă le văd atât de mult, nu îmi mai trebuie. Poate mănânc o eugenie..Gust câte puțin, îmi fac orice poftă, dar puțin. Nu mă abțin la nimic.”, a explicat ea recent. Se pare că secretul său este de a mânca orice dorește, însă în cantități mici, iar astfel nu se depune nimic. De asemenea, aceasta a explicat că nu exclude din sportul din stilul ei de viață.

Ce face Andreea Marin când vede că a pus câteva kilograme în plus

Până și „Zâna” Andreea Marin, a dezvăluit, de curând, în podcastul lui Cătălin Măruță, că s-a îngrășat în ultima perioadă în jur de 5 kilograme. Astfel, vedeta a explicat că s-a pus pe treabă, ea fiind obișnuită cu sportul și cu mersul la sală.

Mă uit în oglindă și mă plac cu toate ale mele, cu bune și rele, ca om. Mă prețuiesc, cred că acesta e cuvântul. Desigur, văd și lucruri care poate nu sunt în regulă. Dar pentru alea muncesc, să le fac mai bune.

De pildă, văd 5 kilograme în plus, cum am făcut și la începtul anului, gata, m-am pus pe treabă: sport, odihnă și dietă de la nutriționist, nu luată aiurea, să nu mi se potrivească și să îmi dea metabolismul peste cap.”, a declarat Andreea Marin, care a explicat că preferă naturalețea și că e important ca oamenii să se placă pe sine, în loc să apeleze la tot felul de intervenții. Declarațiile sale pot fi urmărite în video-ul de mai jos, începând cu minutul 22.46.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net