Monica Anghel a descoperit secretul siluetei! Motivul pentru care a apelat la psiholog

Monica Anghel a vorbit recent despre lupta ei cu kilogramele în plus, pe care se pare că de ceva vreme a și câștigat-o. La 51 de ani, cântăreața a renunțat complet la cele 30 de kilograme cu care se afișa în trecut, dezvăluind și modalitatea prin care a reușit să facă acest lucru. I-a trebuit un an și ceva să reușească, iar acum nu dorește să regreseze.  

Cum se menține Monica Anghel la silueta dorită Foto: Arhivă personală
Cum se menține Monica Anghel la silueta dorită Foto: Arhivă personală

Monica Anghel a reușit de ceva vreme performanța de a slăbi considerabil, punându-și la punct silueta. Mulți însă ajung la acest pas, însă ulterior „recidivează”, deoarece greul vine abia după! Odată ce ai slăbit, trebuie să și știi cum să-ți păstrezi noua formă fizică, iar mulți nu reușesc să se abțină de la micile plăceri culinare.

Monica Anghel „a ars” 30 de kilograme

Artista susține că e important să faci sport, nu neapărat la sală însă, exercițiile în aer liber fiind extrem de plăcute. De asemenea, de când a reușit să slăbească, vedeta și-a schimbat drastic alimentația, având în prezent un stil de viață extrem de sănătos, de la care nu se dezice.

Nu trebuie neapărat să mergem la sală, putem să facem mișcare în aer liber. Putem să mergem în parc sau să mergem într-o pădure. Anul acesta împlinesc 51 de ani și nu e vorba despre frumusețe, este vorba despre sănătate și bucuria de a trăi”, a spus Monica Anghel. 

Cum se menține Monica Anghel la greutatea dorită

Monica Anghel are un stil de viață sănătos și alege alimentele cu grijă, introducând și ceaiuri în programul său. Pe lângă acest stil de viață, vedeta merge și la sală, unde ridică greutăți și face cardio. Aceste noi obiceiuri i-au schimbat complet viața, a mai dezvăluit Monica Anghel.

Mi s-a schimbat viața, am altă poftă de viață, am alte lucruri în cap, mă văd făcând alte lucruri. Îmi vin idei, am energie. Cu cât mănânc mai puțin, cu atât am mai multă energie. 

Când merg la sală fac cardio și greutăți. Nu în fiecare zi, nu ridic greutăți mai mari de 20 de kilograme, deoarece am fost operată pe coloană și trebuie să am grijă. Acasă lucrez cu greutăți foarte mici”, a mai spus Monica Anghel, care are în regim alimente precum fasole verde, pește la grătar sau curmale.

Motivul pentru care Monica Anghel a apelat la psiholog

De asemenea, pe lângă toate acestea, Monica Anghel a mărturisit că un rol important în această transformare l-a avut și psihologul, apelând la serviciile unui specialist în acest sens. 

,,Este deja un stil de viață. Procesul meu de slăbire a fost un an și trei luni, dar după ce s-a încheiat aces an, eu mi-am continuat acest stil de viață. A fost foarte important în acest proces de schimbare psihologul meu, deoarece îți dă niște cârlige de care te agăți atunci când vrei să o iei razna”, a mai spus Monica Anghel.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net