Monica Anghel, senzațională într-o rochie decoltată

Ultima actualizare:

Monica Anghel (50 ani) a petrecut Revelionul cu fratele ei, Alexandru Anghel, la un hotel de patru stele din stațiunea Băile Govora, unde au prestat pentru petrecăreții cazați acolo în noaptea dintre ani. Cântăreața s-a "duelat" artistic cu fratele ei. Alexandru este mai mic decât Monica cu 12 ani. 

monica la govora (1) jpg

Cei doi artiști și-au încântat spectatorii cu melodii care mai de care. Interpreta a purtat de Revelion două ținute, una all red și alta pe negru cu argintiu, ambele cu paiete, ca de sărbătoare. Și pentru că artista nu a vrut să-și lase fiul acasă, ea l-a luat pe acesta cu ea, Aviv Alexandru (11 ani) fiind încântat să fie acolo de Revelion cu mama și cu unchiul său. La aceleași locație s-a aflat și Adina Postelnicu (42 ani) de la Haven, care a venit cu fetița ei, micuța Zaynab Maria, în vârstă de 2 ani și 4 luni.

Monica Anghel este căsătorită cu Marian, pe care îl alintă Gughi din 2010, înainte cu puțin să se nască fiul lor, Aviv. Cântăreață s-a căsătorit pentru prima data în 1993, la vârstă de 23 de ani cu medicul Andrei Carandino, de care s-a despărțit în naul 2004. Nu au avut copii împreună și au rămas în relații bune după divorț. Între timp, medicul, care își refăcuse viață și el, a decedat în mai 2021. Desi, artista și familia ei deține p pensiune în zona Câmpulung Muscel, iată că ea și fratele ei, au acceptat invitația organizatorilor hotelului de lux din Govora, pentru a fii pe scena în Noaptea dintre Ani.

Alexandru, fratele cântăreței este un pictor talentat. A moștenit talentul din familie și a pictat sute de tablouri. Bunicul Monicai și al lui Alexandru a fost sculptorul regelui Mihai Însă și tatăl lor tot sculptor este. Așa că, țoață familia este născută cu simt artistic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net