Monica Anghel revine la Kanal D și de Revelion

Monica Anghel (50 de ani) încheie anul pe micul ecran, la Kanal D, alături de Toni Grecu și vechea gașcă de la Divertis. Actorii vor apărea într-un program special de Revelion, după ce show-ul de Crăciun, de la același post TV, s-a bucurat de succes.

image

„M-ați văzut de Crăciun, va fi un show și de Revelion. E un proiect foarte haios, era nevoie. E revenirea noastră după mulți ani, însă echipa parcă nu s-a despărțit niciodată. Noi în momentul în care ne-am revăzut pe platourile de filmare parcă nu ne-am văzut de ieri. Oricum, ne vedem, ținem legătura, vorbim unii cu alții la telefon”, ne-a spus Monica Anghel, legat de colaborarea reușită cu prietenii de la Divertis.

Click! a aflat că proiectul de Revelion de la Kanal D se numește Gala Premiilor Eroii Comediei 2021 și va fi difuzat pe 31 decembrie, de la ora 20.00.

Vedeta ne-a povestit că de Crăciun a stat cu familia, căci la pensiunea de la munte este multă lume venită de sărbători. Iar de Revelion va merge la Govora, la prietena ei Violeta Nițescu, și o să îmbine utilul cu plăcutul, căci va și cânta. Și o vor însoți soțul și fiul său. "Îmi doresc ca la anul să revenim la normalitate, să avem concerte și filmări fără restricții", a mai povestit Monica Anghel pentru Click!

Monica Anghel a slăbit 40 de kilograme

Monica Anghel își menține silueta, după ce a reuşit să slăbească nu mai puţin de 40 de kilograme. Oată cu această transformare, solista şi-a schimbat şi stilul vestimentar, optând mai mult pentru haine mulate, care îi evidențiază formel, și mai puțin pentru ținute largi, unisex.

Monica Anghel fost nevoită să slăbească din cauza operaţiei la coloană pe care a suferit-o în 2017, iar de-a lungul timpului a dat jos nu mai puţin de 40 de kilograme. Mai mult de atât, acum artista face sport, peste 600 de abdomene pe zi şi se simte mai bine ca niciodată. ”Am învățat acum că slăbești dacă mănânci. Important e ce mănânci. Mă simt foarte bine, am foarte multă energie”, a povestit solista, la Antena Stars. Ea a oferit câteva sfaturi despre dietă, dezvăluind care au fost alimentele pe care ea le-a inclus în dieta pentru slăbit. ”Dimineaţa la prima oră mănânc o omletă cu seminţe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10 -11 mâncam 10-15 migdale sau nuci. La 12, mânânc o ciorbiţă de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunţ la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos”, a încheiat Monica Anghel.

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
cub horoscop iertare png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (9) jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
Robert Moscalu jpeg
cub cub cătălin scărlătescu png
FotoJet (7) jpg
andrei krisan jpeg