Ce i-au interzis medicii Monicăi Anghel după operaţia la coloană, iar ea regretă enorm

Ultima actualizare:

    Monicas Anghel face în continuare recuperare după operaţia de hernie de disc pe care a suferit-o foto: arhiva personală
Monicas Anghel face în continuare recuperare după operaţia de hernie de disc pe care a suferit-o foto: arhiva personală

Monica Anghel a strâns din dinţi cât a putut pentru a evita să ajungă pe masa de operaţie, dar într-un final durerile au fost atât de purenice încât artista a fost forţată să se supună intervenţiei chirurgicale. La două săptămâni după ce a scăpat de complicaţiile pe care le-a avut, cântăreaţa încearcă să-şi revină, dar este conştientă că recuperarea este lentă. Şi-a anulat toate concertele din perioada următoare, dar şi vacanţa, pe care şi-o programase de la începutul anului, şi în care trebuia să plece în mai puţin de o săptămână.

Monica Anghel îşi revine greu după operaţia complicată pe care a suferit-o la coloană  în urmă cu două săptămâni. Cântăreaţa are sprijinul familiei, dar chiar şi aşa resimte încă faptul că s-a intervenit chirurgical într-o zonă sensibilă. Artista a povestit într-o intervenţie telefonică la emisiunea "Răi da' buni" că încă nu a început perioada de recuperare propriu-zisă pentru care trebuie să mai aştepte o lună.  

"Am zile mai bune, dar şi zile mai proaste. Acum de când s-au adunat norii deasupra oraşului, am început să am dureri. Neurochirurgul, care m-a operat, mi-a spus că aceste dureri vor persista un an, când se schimbă vremea, pentru că la ce complicaţii am avut acolo să zic mersi că o să pot să mişc piciorul. A fost o dublă hernie de disc cu multiple fragmente. Am fost operată de urgenţă la 8 iulie, într-o sâmbătă. M-am uitat la chirurg cu lacrimi în ochi şi l-am rugat să mă opereze. Am făcut-o pe prima (n.r. hernie de disc) în urmă cu 10 ani, iar pe a doua în urmă cu trei ani. Fizioterapia şi kinetoterapia nu au mai funcţionat. Aceste întâmplări se termină pe masa de operaţie, inevitabil. Durerile începuseră cu două zile înainte să mă duc la clinică.  Mi-am făcut cockteil-uri injectabile cu antiinflamatoare, care nu au mai avut niciun efect. Am ajuns la spital şi a trebuit să-mi fac şi un RMN (n.r.test rezonanţă magnetică nucleară), iar în cele opt minute, câr a durat, am urlat încontinuu. Au trecut două săptămâni de atunci. Operaţia arată foarte bine. Perioada de recuperare este însă foarte lungă. Din momentul operaţiei trebuie să treacă 6 săptămâni ca să încep procedurile speciale. Nu am stabilit data următorului concert. Am anulat tot. 

Trebuia să plecăm şi în vacanţă. Ar fi trebuit să mergem la 1 august, dar este exclus. Singurul meu regret după operaţia asta este că nu o să pot să încalec, medicii mi-au interzis. Voi merge la prietenul meu Nelu Szekely să bem o bere la botul calului", a completat resemnată Monica Anghel.    

image
image
image
image
image
image
mioara roman 2 jpeg
banner anca serea 2 png
banner anca turcasiu png
banner gabriela Lucutar png
teo trandafir jpg
banner petre mioara roman png
1 mioara roman jpg jpeg
banner mioara roman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net