Gabriela Cristea, chinuită de dureri atroce! A ajuns de urgență la medic

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune, se confruntă cu probleme de sănătate care necesită atenția medicilor.

Gabriela Cristea a ajuns de urgență la medic din cauza unor dureri cumplite
Gabriela Cristea a ajuns de urgență la medic din cauza unor dureri cumplite

Gabriela Cristea se confruntă de ceva vreme cu o afecțiune medicală din cauza căreia are dureri cumplite. Chinuită de durerea pe care o resimte, Gabriela Cristea a pășit în cabinetul medicului și urmează să efectueze o serie de analize amănunțite pentru a afla cu exactitate diagnosticul. 

Gabi Cristea, chinuită de dureri

Se pare că Gabriela Cristea suferă de o afecțiune a nervului sciatic, iar din această cauză resimte dureri ascuțite în zona lombară. Vedeta urmează să efectueze un RMN pentru ca medicii să poată observa gravitatea problemei și oferi cele mai bune alternative de tratament. 

"Trebuie să fac RMN, m-am programat deja. A zis că în funcție de ce am, îmi spune ce trebuie să fac. CT-ul nu vede toate astea. Nu mai mergem la ortoped. Așa mă așez și la serviciu pe scaun, dar par această perfectă”, a spus vedeta de televiziune, după ce a ieșit din cabinetul medicului.

Nu este prima dată când Gabriela întâmăină o astfel de problemă. Ea a povestit în urmă cu mai multă vreme că se afla într-o vacanță romantică în Italia, cu Tavi Clonda, atunci când i s-a declanșat o criză de sciatică care i-a distrus zilele de concediu. Din fericire, a fost ajutată de cel care avea să îi devină soț, iar recuperarea a fost una ușoară. 

Gabriela Cristea a fost atacată de Oana Zăvoranu 

Gabriela Cristea este unul dintre numele cunoscute din televiziune care a devenit ținta atacurilor Oanei Zăvoranu. Fosta soție a lui Pepe a folosit cuvinte jignitoare la adresa Gabrielei Cristea și a criticat-o pentru modul în care promovează anumite produce pe contul personal de Instagram. 

Aflată într-o vacanță la munte, Gabriela Cristea a distribuit niște fotografii din interiorul restaurantului în care a mâncat, dar și mai multe instantanee cu preparatele de pe masă. Oana Zăvoranu a acuzat-o că ar face barter cu respectivul restaurant și și-a exprimat dur opinia. „Nehaliții! Lupii mă! Moca... Vezi că te îneci, încet. Mănâncă, nu răbda, ca acasă!", a fost comentariul Oanei Zăvoranu. 

Tavi Clonda și Gabriela Cristea s-au cunoscut în culisele platoului de filmare de la KanalD, iar în anul 2015 s-au căsătorit. Împreună au două fete, pe Bella Victoria Margot și pe Thea Iris Selena. 

  Poți urmări știrile Click! și pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net