Vacanță cu năbădăi! Ce accident a suferit Gabriela Cristea în timpul vacanței cu familia

28 ianuarie 2022

Gabriela Cristea a mers alături de familia sa într-o vacanță pe care au plănuit-o de foarte mult timp, dar chiar și așa, necazul e la fiecare pas. Familia s-a bucurat de clipele petrecute împreună, dar prezentatoarea TV a avut parte de un episod neplăcut, dar peste care a reușit să treacă cu brio.

gabriela cristea tavi clonda png

Unde s-a accidentat Gabriela Cristea

Prezentatoarea a povestit cum s-a distrat pe cinste în timpul vacanței planificate cu familia, iar aceasta a declarat că și-a pregătit o ținută elegantă pentru a merge la shopping alături de soțul ei, Tavi Clonta

Din cauza ținutei, prezentatoarea a folosit o pereche de tocuri, dar imediat cum a ajuns la centrul comercial, vedetei i-a alunecat unul dintre pantofi, fapt ce a adus la accidentarea Gabrielei Cristea.

Tavi Clonta i-a sărit imediat în ajutor, a ridicat-o și au mers într-un loc mai liniștit pentru a vedea dacă glezna prezentatoarei se umflase. 

Vedeta nu a mers la spital, nici la medicul specialist, ci a apelat la medicul de familie în on-line, iar acesta i-a explicat cu exactitate ce trebuie să facă. Gabriela Cristea a suferit o întindere de ligament și ar fi fost necesar să se deplaseze la o unitate sanitară pentru a face fizioterapie, dar vedeta a declarat că nu are destul timp pentru așa ceva, ci va fi mult mai atentă pentru a evita complicațiile, scrie wowbiz.

"Am căzut foarte nașpa in vacanța. Îmi făcusem un butuc de picior. Nu vreți sa știți cum am căzut. Avea o pereche de pantofi de fiță care aluneca foarte tare ca erau din piele. S-au strâns vreo 10 persoane când am căzut. Am o întindere de ligament, am fost vânata, pe picior, degetele.(...) Nu m-am dus la doctor, l-am sunat pe medicul nostru online. Sunt pe antiinflamatoare. In mod normal trebuia sa ma duc la fizioterapie dar cine are timp? Lasă că îmi trece așa cu grijă.", a declarat Gabriela Cristea.

stanga
dreapta
image
cu cine s a iubit tavi clonda inainte de gabriela cristea 1 jpeg
1  3col gabriela cristea jpeg
gabriela cristea jpeg
gabriela cristea 5 png

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

cub oana roman png
survivor3 png
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
BeFunky collage (7) jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Gabi Bădălău jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (7) jpg
leni klum 2 jpg
cub oana roman png
delia