Gabriela Cristea, confirmată pozitiv cu COVID-19. Cine o va înlocui în emisiune

Ultima actualizare:

    Gabriela Cristea, confirmată cu COVID-19Foto: Arhivă personală
Gabriela Cristea, confirmată cu COVID-19Foto: Arhivă personală

Gabriela Cristea a fost confirmată pozitiv cu coronavirus, însă, din fericirea, starea sa de sănătate nu este una gravă. Prezentatoarea emisiunii „Mireasa, capriciile iubirii” este acasă, unde face și tratament de specialitate.

Starea de sănătate a prezentatoarei TV nu este gravă, așa că aceasta nu a avut nevoie de internare în spital, alegând să se trateze acasă, unde urmează un tratament de specialitate, potrivit spynews.ro.

Pentru că este infectată cu noul coronavirus, Gabriela Cristea nu mai poate fi, pentru o perioadă, gazda emisiunii „Mireasa, capriciile iubirii”. Emisiunea de la Antena Stars va avea un nou prezentator, pe care tespectatorii îl vor descoperi în timpul difuzării episodului de joi, 14 octombrie. 

Recent, Gabriela Cristea a organizat ziua de naștere a fiicei sale Victoria, și mărturisea atunci că se protejează cum poate mai bine împotriva virusului. Aceasta a explicat că a organizat evenimentul acasă, în curte, și le-a trimis mesaje tuturor invitaților, rugându-i să nu se prezinte la petrecere dacă au simptome specifice infectării cu coronavirus.

„Părinții sunt toți vaccinați și oricum sunt foarte puțini, 7-8. Am trimis astăzi un mesaj, dacă s-a supărat cineva, asta este, nu mi-a răspuns nimeni negativ, le-am reamintit că este ziua Victoriei, dar dacă au suspiciuni sau se simt rău, atunci mai bine stau acasă. Sigur vom mai avea și alte ocazii prin care să ne vedem”, a spus Gabriela Cristea la Xtra Night Show.

image
image
image
image
image
image
delia matache jpg
smiley instagram jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Buhnici Captura Youtube PNG
raul tisa instagram jpg
gabriela cristea tavi clonda webp