Gabriela Cristea, confirmată pozitiv cu COVID-19. Cine o va înlocui în emisiune

Ultima actualizare:

    Gabriela Cristea, confirmată cu COVID-19Foto: Arhivă personală
Gabriela Cristea, confirmată cu COVID-19Foto: Arhivă personală

Gabriela Cristea a fost confirmată pozitiv cu coronavirus, însă, din fericirea, starea sa de sănătate nu este una gravă. Prezentatoarea emisiunii „Mireasa, capriciile iubirii” este acasă, unde face și tratament de specialitate.

Starea de sănătate a prezentatoarei TV nu este gravă, așa că aceasta nu a avut nevoie de internare în spital, alegând să se trateze acasă, unde urmează un tratament de specialitate, potrivit spynews.ro.

Pentru că este infectată cu noul coronavirus, Gabriela Cristea nu mai poate fi, pentru o perioadă, gazda emisiunii „Mireasa, capriciile iubirii”. Emisiunea de la Antena Stars va avea un nou prezentator, pe care tespectatorii îl vor descoperi în timpul difuzării episodului de joi, 14 octombrie. 

Recent, Gabriela Cristea a organizat ziua de naștere a fiicei sale Victoria, și mărturisea atunci că se protejează cum poate mai bine împotriva virusului. Aceasta a explicat că a organizat evenimentul acasă, în curte, și le-a trimis mesaje tuturor invitaților, rugându-i să nu se prezinte la petrecere dacă au simptome specifice infectării cu coronavirus.

„Părinții sunt toți vaccinați și oricum sunt foarte puțini, 7-8. Am trimis astăzi un mesaj, dacă s-a supărat cineva, asta este, nu mi-a răspuns nimeni negativ, le-am reamintit că este ziua Victoriei, dar dacă au suspiciuni sau se simt rău, atunci mai bine stau acasă. Sigur vom mai avea și alte ocazii prin care să ne vedem”, a spus Gabriela Cristea la Xtra Night Show.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net