Gabriela Cristea, acuzat─â de reclam─â fals─â. Ce au descoperit urm─âritorii prezentatoarei

27 ianuarie 2022

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea a fost acuzat─â de c─âtre urm─âritorii s─âi c─â ar face reclam─â fals─â unor produse folosindu-╚Öi contul de Instagram, dup─â ce a confirmat c─â a apelat la o interven╚Ťie de natur─â estetic─â. Iat─â despre ce este vorba!

gabriela cristea deschidere png
Gabriela Cristea, acuzat─â de reclam─â fals─â Foto: Instagram

Gabriela Cristea se bucur─â de un num─âr mare de urm─âritori pe re╚Ťelele de socializare, str├óns de-a lungul timpului, a╚Öadar prime╚Öte des oferte de promovare ale unor produse. Nimic ├«n neregul─â p├ón─â aici, av├ónd ├«n vedere c─â lumea ÔÇ×influencerilorÔÇŁ este plin─â de genul acesta de reclam─â.

Gabriela Cristea, acuzat─â c─â face reclam─â fals─â 

Totu╚Öi, spun urm─âritorii s─âi, nu ar fi etic ca o persoan─â public─â s─â fac─â reclam─â unui produs pe care nu ├«l folose╚Öte ╚Öi s─â dea de ├«n╚Ťeles c─â rezultatele sale sunt ├«n urma utiliz─ârii respectivului produs.

Concret, Gabriela Cristea a f─âcut ├«n trecut reclam─â unui produs care promite cre╚Öterea spr├óncenelor, ├«ncuraj├óndu-╚Öi admiratoarele s─â ├«l achizi╚Ťioneze. De cur├ónd ├«ns─â, r─âspunz├ónd unei ├«ntreb─âri, Gabriela Cristea a confirmat c─â are spr├óncenele tatuate. Astfel, e ca ╚Öi c├ónd cineva ar face reclam─â la o past─â de din╚Ťi pentru albire, dar ar avea fa╚Ťete dentare.

Prezentatoarea TV a fost taxat─â pentru acest lucru ╚Öi acuzat─â c─â ar face reclam─â fals─â anumitor produse, pe care nici m─âcar nu le folose╚Öte. De asemenea, mai spun urm─âritorii s─âi care ÔÇ×au luat focÔÇŁ, nu ar fi normal ca aceasta s─â dea de ├«n╚Ťeles c─â spr├óncenele sale arat─â a╚Öa ├«n urma folosirii produsului respectiv, dac─â ea a apelat la o procedur─â estetic─â ╚Öi ╚Öi-a tatuat spr├óncenele.

Vedeta de la Antena Stars a fost imediat taxat─â. ÔÇ×P─âi, cum a╚Öa, nu ╚Ťi-au crescut spr├óncenele ├«n urma reclamei pe care ai f─âcut-o?ÔÇŁ, este ├«ntrebarea primit─â din partea unei urm─âritoare, la care Gabriela Cristea a ales ├«ns─â s─â nu r─âspund─â. Acesta nu este singurul produs pentru care prezentatoarea TV a fost tras─â la r─âspundere. Gabriela Cristea face reclam─â ╚Öi unor pic─âturi de sl─âbit, despre care urm─âritorii s─âi se pl├óng c─â nu ar fi bune de nimic. ÔÇ×S─â nu cump─âra╚Ťi a╚Öa ceva! V─â pierde╚Ťi doar banii. Ea sl─âbe╚Öte de la diet─â nu de la prostiile asteaÔÇŁ, a fost un alt comentariu.

stanga
dreapta
gabriela cristea 5 png
gabriela cristea2 png
gabriela cristea1 png
gabriela cristea3 png
gabriela cristea 7 jpeg
1  3col gabriela cristea jpeg

Gabriela Cristea, acuzată că își editează pozele în mod exagerat

De asemenea, prezentatoarea emisiunii ÔÇ×Mireasa: capriciile iubiriiÔÇŁ, a fost acuzat─â de-a lungul timpului de c─âtre urm─âritorii s─âi ╚Öi c─â ar apela la programele de editare a fotografiilor, public├ónd ├«n mediul online imagini ├«n care nu arat─â precum ├«n realitate sau pe micile ecrane.

ÔÇ×Ce mai scot filtrele astea..realitatea ii cu totul altaÔÇŽÔÇŁ, ÔÇ×Dac─â pozele nu coincid cu video-urile, cum facem?ÔÇŁ, ÔÇ×Oare f─âr─â editare nu se poate!? De ce oare nu ne accept─âm a╚Öa cum suntem? Nu sunt absurd─â. Mai folose╚Öti o lumin─â, o umbr─â, dar nici s─â ├«ncerci s─â ├«╚Ťi faci talia mic─â ╚Öi ├«n oglind─â se vede c─â este mareÔÇŁ, au scris internau╚Ťii ├«n dreptul imaginilor publicate de Gabriela Cristea ├«n mediul online.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
dieta claudia pavel 2 jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Johnny Depp (3) jpg
FotoJet jpg
cub doru raduta animat gif
victoria beckham
BeFunky collage (14) jpg
WhatsApp Image 2022 05 18 at 11 35 08 jpeg