INTERVIU Gabriela Cristea, despre noua dietă, marea revenire la TV și secrete de cuplu: "Sunt soția aproape perfectă"

Ultima actualizare:
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost nășiți de Mădălin Ionescu și de Cristina Șișcanu
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost nășiți de Mădălin Ionescu și de Cristina Șișcanu

Gabriela Cristea (45 ani) este mămica perfectă și soția aproape perfectă! Cel puțin așa ni s-a confesat într-un interviu exclusiv pentru Click! Ce face vedeta acum, cum se descurcă cu creșterea celor două fetițe superbe cu ochi cristalini, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena, cine o ajută, ce spune despre relația cu soțul ei Tavi Clonda și când o veți putea revedea pe micul ecran, aflați imediat chiar de la ea!

 • Click!: Gabriela, arăți foarte bine și odihnită chiar! Cum e cu două fetițe active?

Gabriela Cristea: Într-adevăr, este destul de complicat cu cele două fete ale noastre, pentru că deocamdată au activități diferite, dar am încercat cât de cât să unim programul celor două și am reușit ca la prânz să doarmă amandouă odată, ceea ce pentru noi este un avantaj, pentru că reușim să avem câteva ore libere. În rest, nu prea reușim să fim liberi, pentru că ele ne ocupă timpul de dimineață până seara.

 • Cât de mult te solicită micuțele? Ce program aveți zilnic? Cum reziști?

Programul nostru e destul de repetitiv, fetele se trezesc undeva în jurul orei 8 și din acel moment toată energia noastră se concentrează asupra lor. Eu mă ocup mai ales de partea de mâncare, de îngrijire, de spălat, de pieptănat, de aranjat, iar Tavi este cel care se ocupă de partea de distracție, joacă, de veselie, nebunie și așa mai departe. Bineînțeles că iau și eu parte la lucrurile astea, dar niciunul dintre noi nu se dă deoparte atunci când vine vorba de îngrijirea fetelor. Adică dacă eu am treabă, el rămâne cu fetele și sunt 100% sigură că totul o să fie în regulă și invers, reciproca e valabilă.    

 • Cine vă ajută cu ele? Aveți și bonă sau vă ocupați doar tu și Tavi de fete și de casă? Cum vă împărțiți treburile și prioritățile? Cum vă gospodăriți, mai precis?

Nu avem bonă și am avut două experiențe destul de neplăcute cu bonele. Am hotărât că nu mai vrem să luăm bonă. Am avut pe cineva care ne-a ajutat la curățenie, pentru că noi avem și o casă foarte mare, și e destul de complicat, dar în perioada asta nu am mai primit pe nimeni în casă și eu m-am ocupat de partea de interior a casei, iar Tavi s-a ocupat de partea de exterior, mă refer la curățenie, că de grădinărit tot eu m-am ocupat, că el nu se pricepe, doar m-a ajutat atunci când am avut nevoie. În principiu, noi ne ocupăm de administrarea casei, de administrarea tuturor lucrurilor, eu fac mâncare și ne ocupăm de fete doar noi. Ne iese dar nu e ușor însă dacă vrei cu adevărat, reușești!


  Gabriela Cristea își savurează cafeaua în liniștea curții salefoto: arhivă personală
Gabriela Cristea își savurează cafeaua în liniștea curții salefoto: arhivă personală
 • Mai ai timp să te ocupi și de tine, de ritualul tău zilnic, de înfrumusețare? Ai slăbit sau te-ai mai îngrășat în perioada asta? Cum ești?

Da, mai am timp de mine, pentru că am încercat să le organizăm programul fetelor - și asta este sfatul meu, cei mici să aibă programul organizat de către adulți și nu invers, pentru că în acest fel reușești să mai furi și tu niște clipe împreună cu partenerul de viață. Iris se culcă la 20.30, dacă nu o ducem sus, în pat, la această oră deja începe scandalul, iar Victoria, la ora 22.00 doarme deja, ceea ce înseamnă  că de la ora 22.00 până pe 1 noaptea, când ne culcăm noi, avem 3 ore în totalitate doar ale noastre și atunci facem lucrurile pe care nu le putem face în timpul zilei. Mă ocup și de ritualul meu de frumusețe, mă ocup și de ritualul lui Tavi de frumusețe, ne ocupăm unul de celălalt și încercăm să păstrăm lucrurile cum ar trebui să fie în orice familie. M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi, împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține. Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme. Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede, doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor, așa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. E super! Pe lângă asta beau minim 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport, pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer!    

Gabriela Cristea își savurează cafeaua în liniștea curții sale
Gabriela Cristea își savurează cafeaua în liniștea curții sale
 • Gătești foarte mult și des presupun și te-a prins acest miraj! A devenit un hobby? 

Eu am gătit încă de dinainte de a începe această nenorocire, această pandemie. Am gătit un pic mai multe  dulciuri în perioada asta, ca să ne alintăm puțin, pentru că nu am putut  să ieșim din casă, și atunci trebuia să ne refugiem cumva în ceva și uite că ne-am refugiat puțin în mâncare, cred că e cazul tuturor! Da, eu gătesc mult și am o pasiune, deja nici nu cred că pot să-l numesc hobby. Deja prietenii mei spun că dacă ar fi aș putea să îmi deschid oricând o cofetărie sau un restaurant chiar!

 • Ești fericită acum, împlinită, liniștită? Ai o familie frumoasă și ai găsit un echilibru! Ce îți mai lipsește sau ce îți mai dorești încă?

Da, în fiecare moment al vieții ar trebui să ne dorim câte ceva, pentru că în momentul în care devenim autosuficienți ne plafonăm și nu e ok, îmi doresc și sper să se întâmple ca din toamna să lucrez la un proiect mare de televiziune, îmi doresc să fim, noi ca familie, sănătoși, fericiți și uniți și îmi doresc să fim sănătoși, că asta e cel mai important, pentru că de restul lucrurilor ne ocupăm noi. Cred că avem suficient de multă minte încât să putem să rezolvăm orice problemă ar apărea.

 • Ți au picat multe proiecte în această perioadă? Ai avut o gaură mare în buget?

Da, am avut o gaură în buget, pentru că și Tavi este cântăreț și nu a putut deloc să meargă la concerte în perioada asta, toate proiectele de televiziune s-au sistat. Chiar înainte de începerea pandemiei discutam pentru un nou proiect și totul s-a stopat, evident, așteptăm să vedem ce se  întâmplă, oricum din septembrie sunt sigură că voi face ceva. Nu pot să spun în acest moment ce, pentru că nu știu încă nimic concret, dar sunt sigură că din septembrie toată lumea își dorește - dacă se poate și mai repede cu atât mai bine -  dar ca să fiu realistă, cred că din septembrie voi porni cu un proiect frumos și important în TV.

Vedeta ne-a împărtășit o dietă, care funcționează minunat pentru ea
Vedeta ne-a împărtășit o dietă, care funcționează minunat pentru ea
 • Ti-e dor de televiziune? Ai primit multe oferte în acest sens?

Deocamdată nimeni nu poate să îți facă o ofertă concretă acum, abia au început discuțiile, pentru că încă nu se știe sub ce formă se vor relua proiectele. Eu îmi doresc un proiect mare, cu persoane care să stea în sală, cu public, și e destul de complicat. Să vedem cum vor evolua și lucrurile când o să ieșim încet-încet din starea de alertă și în funcție și de acest aspect se vor relua și deciziile în televiziune. Oamenii sunt dispuși să lucreze cu mine, am primit invitații la discuții, dar asta nu înseamnă că se concretizează ceva și oricum dacă îți spune cineva că se concretizează ceva, nu e realist. Sunt puține proiecte care merg în momentul ăsta. Legat de revenire, cred că în septembrie. În ceea ce privește dorul, da, îmi este dor să muncesc, îmi este dor să fac și altceva în afară să mă ocup de casă și de grădinărit și trebuie să recunosc că îmi doresc ca, o dată la câteva zile, să ies și să mai fac și altceva decât să stau în casă.

 • Ce tip de emisiune crezi că ți s-ar potrivi acum, de când ești mamă a două fetițe?

Nu cred că faptul că sunt mamă implică o schimbare în viața profesională. Eu pot să fac cam orice tip de emisiune. Îmi doresc o emisiune mare, cu public, și acum, cu ce specific, vom  trăi și vom vedea. În orice caz, divertisment!

Gabriela se consideră o mamă perfectă și o soție aproape perfectă
Gabriela se consideră o mamă perfectă și o soție aproape perfectă
 • Cum e relația ta cu soțul tău, Tavi, acum? Mai aveți timp pentru voi? 

Da, avem timp pentru noi, pentru că petrecem foarte multă vreme împreună și așa cum îți spuneam încercăm să ne facem un strop de timp pentru noi între lucrurile pe care le avem de făcut. La prânz stăm doar noi și încercăm să și mâncăm, măcar o dată pe zi împreună doar noi doi, iar relația dintre noi zic că e una care evoluează frumos și firesc, așa cum ar trebui să evolueze orice relație dintre o femeie și un bărbat. Pe lângă faptul că noi suntem iubiți, amanți, soți, noi suntem cei mai buni prieteni. Eu dacă am ceva de făcut, mă sfătuiesc cu el și viceversa. Nu lăsăm lucruri nediscutate și atunci cred că ăsta este secretul relației noastre, o relație care, spun eu, e una așa cum  și-ar dori foarte multă lume să trăiască!Cum îți place să descrii relația voastră și să te caracterizezi ca soție?

Relația noastră este una lejeră, pentru că fiecare dintre noi are suficient de multă libertate încât să își discearnă singur cum vrea să evolueze și cred că asta este un lucru important, pentru că degeaba impui celuilalt ceva dacă acela nu își dorește să facă lucrurile pe care tu le impui. În același timp, e o relație frumoasă, bazată pe încredere, pe atitudine frumoasă, pe momente frumoase, pe faptul că avem acțiuni și scopuri comune, doi copii frumoși și cam despre asta este vorba. Nu am decât lucruri pozitive de spus despre relația noastră, evident că și la noi se mai întâmplă scântei, mai ales dacă stai între patru pereți de 4 luni de zile, unul cu celălalt, dar important este că reușim să comunicăm și să ajungem la un numitor comun. Și dacă ar fi să mă caracterizez pe mine ca soție, pot să spun că sunt o soție rezonabilă, aș putea să fiu o soție aproape perfectă, așa cum zice soțul meu despre mine, că sunt aproape perfectă, pentru că sunt cicălitoare. Dacă nu aș fi cicălitoare aș fi perfectă, așa că sunt o soție aproape perfectă!

Citește și:

Gabriela Cristea a dezvăluit ce salariu colosal lua la «Noră pentru mama»

Mireasa Gabriela Cristea și nașa Cristina Șișcanu s-au duelat în ținute sexy. Cine a atras cel mai mult atenția?

Primele imagini de la nunta Gabrielei Cristea. Ce frumoasă este mireasa

image
image
image
image
image
image
tudor chirila si iulia mizgan jpg
5 ecaterina ladin 1 jpg jpeg
kim k jpg
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png