Oana Zăvoranu își bate joc de Gabriela Cristea și Tavi Clonda: «Nehaliții!»

Oana Zăvoranu are, de ceva vreme, pe platforma YouTube, o rubrică unde îi „ia la bani mărunți” pe toți influencerii din România. Astfel, nu au scăpat nici Gabriela Cristea și Tavi Clonda, care de ceva vreme cochetează cu „influencereala”.

oana zavoranu png
Oana Zăvoranu, ironii dure la adresa soților Gabriela Cristea și Tavi Clonda Foto: Instagram

Actrița are o părere foarte proastă despre cei care practică această nouă „meserie” și îi denumește „mocangiști”, făcând referire la faptul că, în schimbul promovării anumitor brand-uri, aceștia primesc foarte multe lucruri pe gratis, de la mâncare până la cosmetice, spre exemplu.

În vizorul Oanei Zăvoranu au intrat și prezentatoarea TV Gabriela Cristea și partenerul ei, Tavi Clonda, care, de curând, au publicat în mediul online mai multe filmulețe din vacanță, de la un restaurant din Poiana Brașov. Aceștia au arătat ce mâncare au primit în locația respectivă și au oferit în postările lor și denumirea localului, părând că ar fi făcut, astfel, barter.

Oana Zăvoranu, ironii dure la adresa Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda

Când nu filmează pentru YouTube, Oana îi „toacă” pe influenceri și pe contul personal de Instagram, acesta fiind și cazul de față. Cei doi soți au fost aspru criticați de către vedetă, care i-a numit „nehaliți” pentru că au publicat filmulețele respective în care apar mâncând, insinuând că ar fi primit mâncarea pe gratis pentru a face reclamă localului respectiv.

Nehaliții! Lupii mă! Moca... Vezi că te îneci, încet. Mănâncă, nu răbda, ca acasă! Vezi că ea halește tot până faci tu story”, a scris Oana Zăvoranu în dreptul mai multor capturi de ecran în care apar cei doi.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu sunt singurii ironizați pe conturile Oanei Zăvoranu. Printre cele mai „lovite” este Oana Roman, căreia actrița i-a pus denumirea „Peppa Pig” și pe care o acuză că își editează fotografiile astfel încât să pară că a slăbit, ea promovând în mediul online mai multe produse de slăbire.

De asemenea, mai multe persoane publice, printre care și Alina Ceușan sau Christina Ich, s-au arătat extrem de nemulțumite de ironiile Oanei Zăvoranu la adresa lor, astfel că au ajuns să-și rezolve această problemă și în instanță, dând-o în judecată pe actriță.

Oana Zăvoranu susține că tot ce fac aceste persoane în mediul online este promovarea anumitor brand-uri, produse ș.a.m.d, ele fiind plătite pentru acest lucru, însă omit să precizeze. O altă nemulțumire ar veni din faptul că acești influenceri sunt adesea acuzați că fac reclamă și își „păcălesc” comunitatea să cumpere anumite produse, fără ca măcar să le testeze/încerce, spre exemplu. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

cub andreea antonescu png
image jpeg
Lia Bugnar
hororoscop jpg
laura cosoi
cub cheating wife png
colaj gina pistol  irina fodor png
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png