Soțul Gabrielei Cristea, de urgență la spital: „Nu vă arăt ce am că vă speriați”

Ultima actualizare:

Soțul Gabrielei Cristea a ajuns la spital, după ce a cauzat niște dureri în zona picioarelor, după ce ar fi făcut, spune el, o întindere. Tavi Clonda a ales să se trateze acasă, însă durerile au persistat, motiv pentru care a ales să meargă la spital.

Tavi Clonda a ajuns la spital. Sursa foto Instagram/Spynews.ro
Tavi Clonda a ajuns la spital. Sursa foto Instagram/Spynews.ro

Artistul și-a făcut programarea la un medic ortoped, speriat că va fi nevoie să se opereze. Soțul Gabrielei Cristea a povestit pe Instagram că în zona piciorului i-a apărut o vânătaie mare și problema nu trecea, acuzând dureri în continuare. Îngrijorat de situație, el s-a dus de urgență la spital.

Tavi Clonda, la spital cu o problemă de sănătate

Din fericire, medicul ortoped i-a dat o veste bună, astfel că nu este nevoie să se opereze, ci să urmeze un tratament specific. „Credeam că am o întindere de când am fost la Piatra Neamț. Am făcut o mișcare greșită pe colo și s-a făcut treaba urâtă și vânătă. Am venit la spital să mă vadă un specialist, un ortoped, să îmi fac o radiografie.", a spus Tavi Clonda pe Instagram.

Medicul specialist i-a sugerat artistului ca în cazuri de genul să vină la control imediat după incident, pentru a vedea exact evoluția bolii, în cazul în care starea de sănătate se deteriorează, așa cum s-a întâmplat acum.

„Nu vă arăt ce am că vă speriați, și nici nu vă zic exact, oricum nu e de operat. După o vârstă apar probleme. (...) Când eram mic făceam șpagatul și de atunci am forțat mușchii înghinali, iar acum nu am făcut încălzirea necesară și am deranjat acei mușchi deja afectați din copilărie.", a mai povestit Tavi Clonda pe rețelele de socializare.

Gabi Cristea și Tavi Clonda, 8 ani de relație

Tavi Clonda și Gabriela Cristea s-au căsătorit religios în anul 2019 și sunt părinții a două fetițe superbe, Bella Victoria Margot (4 ani și 4 luni) și Thea Iris Selena (2 ani și 10 luni). Cei doi au împlinit 8 ani de relație pe 24 ianuarie și au marcat momentul pe Instagram, într-un schimb de replici romantic. Cei doi s-au cunoscut în anul 2013, pe platoul de filmare al emisiunii „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net