Iată cum aşteaptă vedetele minivacanţa de Crăciun!

Ultima actualizare:

Vedetele se pregătesc de Crăciun. Click! îţi spune cum aşteaptă Naşterea Mântuitorului şi venirea lui Moş Crăciun, dar şi ce planuri au pentru zilele următoare. Cele mai multe vor petrece acasă, în familie. În ciuda pandemiei, vedetele noastre fac tot posibilul să uite de problemele cu care se confruntă omenirea şi se pregătesc cu fast de sărbătoare.

Antonia e fericită  că va fi alături de  familie de Crăciun
Antonia e fericită că va fi alături de familie de Crăciun

Antonia: «Mănânc cârnaţi şi şorici. După, merg la sală!»

Întrăgita solistă abia aşteaptă Crăciunul. „Decorez casa cu brad, multe luminiţe şi la interior, şi la exterior, îmi place să ascult colinde, să stau cu toată familia, să ne bucurăm împreună de această perioadă frumoasă”, ne-a spus Antonia.

"Vom petrece Crăciunul în familie, dar şi alături de nişte prieteni apropiaţi. Iubesc Crăciunul, este sărbătoarea mea preferată şi abia aştept să fim împreună! Îmi place să mănânc de toate: cârnaţi şi şorici, sarmale. Abia aştept! Chiar dacă după Crăciun imediat trebuie să merg de urgenţă la sală”, ne mai povesteşte ea, râzând. Cât despre ce aşteaptă de la Moşul? 

„Nu îmi doresc ceva anume, am primit destul de multe lucruri pe care mi le doream sau mi le-am cumpărat singură. Şi bineînţeles, cum spuneam mai sus, am primit şi inelul de logodnă şi a fost minunat acel moment”, spune diva, care ne-a împărtăşit şi ritualul familiei de Sărbători: „Una dintre cele mai frumoase amintiri este ritualul pe care îl aveam cu părinţii mei: mergeam prin diverse cartiere cu maşina să vedem decoraţiunile şi luminiţele de Sărbători. Bineînţeles, acum am altfel de amintiri frumoase, legate de copiii mei, pentru că acum percep altfel Crăciunul prin intermediul lor: bucuria de a descoperi cadourile de la Moş Crăciun, toate lucrurile care se văd atât de magic prin ochii lor".

De Revelion, artista va pleca în Republica Moldova, unde va avea concert.

Anca Serea şi-a prins toţi copiii într-o poză

image

Mai greu să-i prindă pe toţi într-o singură poză, mai ales că băiatul cel mare a plecat să studieze la o facultate din Olanda!

Iată că s-a întâmplat minunea să fie toţi acasă, iar fotografia în care apar cei şase copii ai vedetei Prima Tv este cea mai tare, mai ales că este singura mămică din showbiz care se bucură de o familie atât de numeroasă. De la stânga la dreapta, David (20 ani), Sarah (14 ani), Noah (9 ani), Ava (8 ani), Moise (5 ani) şi Leah (2 ani).

image

Imaginea a fost foarte apreciată  de internauţi şi a primit multe comentarii laudative. „A venit David acasă, suntem familia completă acum. De sărbători mâncăm produse tradiţionale, sarmale, cozonaci, dar nimic în exces. După Anul Nou vom pleca din ţară, la schi”, ne-a spus Anca Serea, care chiar este o femeie fericită!

Catrinel Sandu şi-a costumat familia în pijamale

Peste Ocean, şi Catrinel Sandu (44 de ani) a împodobit şi ea bradul cu familia ei cea numeroasă. Mai devreme, ce-i drept, cu o săptămână, pentru că au fost nerăbdători să aibă magia Sărbătorilor în casa superbă cu două etaje şi trei piscine.

Catrinel Sandu și  soțul, împreună  cu cei patru  copii ai lor
Catrinel Sandu și soțul, împreună cu cei patru copii ai lor

Catrinel a vrut o poză memorabilă, aşa că s-au costumat cu toţii în pijamale identice şi s-au fotografiat lângă brad. Vedeta este fericită alături de mama Mia, cele două fiice, Sarah şi Lara, şi de soţul ei Steven, cu cei doi băieţi ai săi, Luke şi Mark. Toţi sunt cu zâmbetul la purtător!

„Stăm acasă cu toţii, îl aşteptăm pe Moş Crăciun, ne bucurăm de cadouri, ca de fiecare dată. Mama va găti bunătăţile tradiţionale, cozonac, sarmale, salata de boeuf. Steve se bucură de mâncarea noastră românească pentru al treilea an. E foarte încântat. Abia aşteptăm să fim din nou împreună”, ne-a declarat fosta bebeluşă.

Gabi Cristea, la munte înainte de Crăciun

Gabriela Cristea (47 ani) şi soţul ei, Tavi Clonda (42 ani), şi-au luat fetiţele şi au dat o fugă în weekend la munte, la Braşov, la familia artistului. Au dat o fugă şi la Poiană, unde au făcut oameni de zăpadă.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda  fac Crăciunul acasă, după  ce au dat o fugă la munte
Gabriela Cristea și Tavi Clonda fac Crăciunul acasă, după ce au dat o fugă la munte

Au imortalizat momentele pentru prietenii lor virtuali. Luni, fetiţa cea mare a mers la grădiniţă, iar Gabriela a fost impresionată de tema dată de educatoare pentru cei mici, realizarea unor brăduţi din diverse materiale.

7 la munte jpeg

Au împodobit bradul împreună cu cele două fetiţe ale lor, Bella Victoria Margot (4 ani şi 3 luni) şi Iris Thea (2 ani şi 8 luni). De Crăciun o vor aştepta la căsuţa lor din Corbeanca pe mama lui Tavi şi pe sora acestuia, Andreea, cu băiatul ei, Cezar. 

Marina Voica, brăduţ în curtea casei

Marina Voica (85 ani) locuieşte singură de peste 15 ani în căsuţa ei cochetă din Breaza. An de an, ea abia aşteaptă Sărbătorile şi se pregăteşte minuţios pentru asta. Îşi împodobeşte căsuţa ei cochetă cu globuri şi ghirlande strălucitoare, semn că Sărbătorile sunt mult aşteptate.

image

Bradul a fost făcut afară, în aceleaşi tonuri de argintiu şi auriu. Interpreta s-a fotografiat lângă brad, şi ea foarte dichisită, ca de obicei: cu pălărie, cojocel şi cizme roz. Ca şi în anii trecuţi, interpreta va petrece acasă, însă va deschide uşa oricărui musafir, coleg sau apropiat, cum se întâmplă de cele mai multe ori.

Cel care îi bate cel mai des la uşă şi se interesează de soarta sa este Gabriel Dorobanţu, şi el stabilit la Cornu, departe de Capitală.

Flora Năstase a îmbrăcat bradul cu blăniţă

image

Flora Năstase petrece şi ea Sărbătorile acasă, alături de cei dragi. Ca în fiecare an, regina blănurilor, aşa cum a fost supranumită aceasta, şi-a pus imaginaţia la contribuţie, dar şi talentul creativ pentru a realiza un brad deosebit.

image

Designerul de blănuri a confecţionat un brad cu o blană şi flori dichisite, pe care l-a expus în balconul casei sale. Aceasta a mai pus în faţa bradului şi doi îngeraşi, dar şi o fructieră cu mere. Flora este de părere că mulţi uită că de Crăciun este sărbătoarea Naşterii Mântuitorului şi îl aşteaptă doar pe Moş Crăciun.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net