Vedete care fac primul Crăciun cu bebelușii. Poze superbe cu cei mai mici «clienți» ai Moșului

20 decembrie 2021

Ce bucurie! Mai multe vedete din showbiz vor avea parte de primele Sărbători cu bebeluşi în casă. Unele au împodobit deja bradul şi sunt fericite că pot trăi cu atâta intensitate emoţia Crăciunului. Roxana Vancea, Nicole Cherry, Cristina Cioran sau Angela Rusu au copleşit internetul cu poze superbe cu bebeluşii lor.  

image
Gabriela Prisăcariu a arătat în premieră gropițele din obrajii lui Luca (3 luni)

Nicole Cherry a născut  pe 27 noiembrie o minunăţie de fetiţă, cu câteva zile înainte de a împlini 23 de ani. Artista şi iubitul ei, Florin Popa, i-au dat micuţei numele de Anastasia. 

image
Nicole Cherry a devenit mămică acum trei săptămâni

"A venit prinţesa", a scris Nicole în dreptul imaginii postate pe Internet. Iată că totul a decurs bine, Nicole s-a externat în perioada recomandată de medici, iar sâmbătă au împodobit bradul. Este primul lor Crăciun în calitate de părinţi, aşa că Sărbătorile vor fi speciale. 

image
Roxana Vancea are acum doi băieți: Milan, fiul soțului ei, și Zian (o lună)

Roxana Vancea a devenit şi ea pentru prima oară mamă pe 16 noiembrie. În vârstă de 31 de ani, antrenoarea de fitness a născut natural un băieţel de 3,2 kilograme, perfect sănătos. Nu doar ea şi soţul Dragoş Paiu sunt fericiţi, ci şi micuţul Milan, fiul din prima căsnicie al lui Dragoş. O frumoasă dragoste frăţească se poate vedea în pozele postate de Roxana pe conturile ei de socializare. Şi pentru ea Crăciunul va fi special, fiind pentru prima oară mămică.  

image
Cristina Cioran a avut parte de emoții mari la nașterea micuței Emma (6 luni)

Bucurie mare şi pentru fosta prezentatoare tv Cristina Cioran (44 de ani), care aşteaptă şi ea Sărbătorile, dar de data aceasta din postura de mamă, alături de micuţa Emma, în vârstă de şase luni. După cum se ştie, bebeluşa a avut nişte complicaţii la naştere şi a trebuit să stea două luni în spital, sub supravegherea medicilor. În septembrie a fost externată, iar Cristina este în al nouălea cer. Zilele trecute, vedeta a postat o poză adorabilă alături de prinţesa ei, îmbrăcate în cardigane din lână verzi. 

image
Angela Rusu o adoră pe micuța Măriuca (7 luni)

Angela Rusu a devenit mamă a treia oară la vârsta de 47 de ani, în luna mai a acestui an. Ea şi Marius Moldovan vor serba primul Crăciun alături de Măriuca. Încă nu au împodobit bradul, pentru că tradiţia spune că acest lucru se face în ajun, însă nu conteneşte să îşi arate pe social media minunăţia cu ochi perfect albaştri, care seamănă leit cu tatăl său. De curând, artista a postat o poză cu prinţesa ei îmbrăcată foarte elegant şi cu o floare prinsă de moţ. Imaginea a făcut ravagii pe net.  

În septembrie, Dani Oţil şi soţia lui, Gabriela Prisăcariu, treceau prin emoţiile întâmpinării pe lume a primului lor copil. Acum, fericiţii părinţi îşi pregătesc micuţul pentru cele mai frumoase Sărbători, având în vedere că vor fi petrecute în trei începând cu acest an. Ei au postat mai multe imagini cu micuţul Luca, care este tot numai un zâmbet şi a cucerit rapid inimile internauţilor. 

Flavia: «Am renunţat la tot»

Flavia Mihășan (37 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară în mai 2021. Asistenta tv a născut un băiețel, Tudor. Flavia și iubitul ei, Marius Moldovan, mai au împreună un fiu, Carol, în vârstă de 2 ani. „Este o altă etapă a vieții. E „bebelușeală”.

flavia mihasan nu gaseste bona pentru copii ei 4 jpeg

Știu că o să se termine curând și o să-mi fie dor, dar dacă mă întrebi acum, este o renunțare la tine, dar cu foarte multe beneficii în timp. (…) Am renunțat la tot, pentru moment, dar e o chestie asumată, e o chestie pe care ne-am dorit-o amândoi”, a mărturisit Flavia.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
retete cartofi png
BeFunky collage (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
popescu si banica jpeg
claudia patrascanu gabi badalau jpeg
cub maria constantin animat gif
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (10) jpg
1 megan fox si machine gun kelly jpg jpeg
radu palanita invitat special in finala de la romanii au talent sezonul 11 abia astept sa ne revedem size24 jpg