Cum arată Nicole Cherry după ce a născut și primele declarații despre fetiță: „Nu mai pot după ea”

image
Nicole Cherry, o mămică tânărăfoto: Instagram

Nicole Cherry nu-și mai încape în piele de fericire de când pe lume a venit fetița ei, Anastasia Maria! Nicole a născut, sâmbătă seara, o fetiță sănătoasă tun, după care este topită! Cântăreața, în vârstă de 23 de ani, se simte perfect după naștere și nu arată deloc extenuată. Ba, dimpotrivă, se poate spune că a înflorit!

Nicole a publicat pe Instagram, duminică dimineață, poze cu ea și cu bebelușa nou-venită pe lume, făcându-i și o declarație de dragoste micuței, pe InstaStory. „E minunată, nu că e a mea, dar e minunată! M-am topit, nu mai pot după ea! Doamne, ce frumos! Mulțumim, am primit enorm de multe mesaje. Ne vedem curând. Suntem bine!”, a spus Nicole, pe Instagram.

image
Nicole Cherry, primele poze după ce a devenit mămicăfoto: Instagram

Fetița lui Nicole Cherry s-a născut sâmbătă, 27 noiembrie, la mică distanță de data de naștere a mamei sale. Nicole Cherry este născută pe 5 decembrie, așa că luna viitoare va împlini 23 de ani. Solista și fetița ei au același semn zodiacal, Săgetător.

image
Fetița lui Nicole Cherry s-a născut sâmbătă, 27 noiembriefoto: Instagram

I-a pregătit o cameră de vis micuței Anastasia!

Nicole Cherry abia așteaptă, acum, să vină acasă cât mai repede cu micuța ei Anstasia. I-a pregătit bebelușei o cameră de poveste, pentru care a ales un mobilier și niște accesorii speciale, de inspirație scandinavă. Patul micuței este unul alb, din lemn masiv, pe care fetița îl va putea folosi până la vârsta de 5 anișori. Nicole și partenerul ei, Florin Popa (30 de ani), s-au logodit în octombrie 2021. Între artistă și partenerul ei este o diferență de vârstă de 8 ani, diferență însă pe care Nicole o consideră un real avantaj. „Până să fiu cu el, am mai avut așa mici copilării cu băieți care erau de vârsta mea și, sincer, nu mă regăseam”, a mărturisit Nicole, după ce a trecut printr-o serie de decepții în dragoste, cu ultimii iubiți pe care i-a avut. Iată, însă, că acum soarele a răsărit pe strada „Cireșicăi”, care a devenit mămică de tânără, așa cum și-a dorit dintotodeauna.

Citește și:

Nicole Cherry a născut o fetiță! Prima imagine cu micuța, din maternitate

Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie. Într-o lună va deveni mămică

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
pistolul cu bile bacau jpeg
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png