Cum îl așteaptă starletele din Anglia pe Moș Crăciun: în lenjerie intimă roșie

Ultima actualizare:

Cu ocazia Crăciunului, cele mai sexy vedete din Marea Britanie parcă au strigat adunarea și au făcut preselecție pentru cea mai provocatoare Crăciuniță.

Modelele Rhian Sugden și Maura Higgins / Foto: Instagram
Modelele Rhian Sugden și Maura Higgins / Foto: Instagram

Maya Jama, Christine McGuiness, Maura Higgins și Faye Winter s-au luat la întrecere pe rețelele sociale, toate în lenjerie intimă roșie sau în rochii care de abia le acoperă,  u transparențe.

Cei care le urmăresc pe aceste frumuseți pe rețelele sociale au dat cu ochii de un adevărat spectacol pe Instagram, acolo unde Maya, Christine, Maura și Faye au pozat în ipostaze incendiare.

Modele sau vedete tv, cunoscute mai ales din reality show-uri, acestea și-au pus în evidență atuurile fizice și cele mai frumoase trăsături, decise să-și dea gata admiratorii. Și au reușit, căci rubrica de comentarii din dreptul fiecărei postări a fost luată cu asalt de mesaje laudative și emoticoane cu inimioare sau flăcări, semn că tinerele vedete au bifat apariții HOT.

Rochii transparente, cu doar câteva fâștii care să le acopere, lenjerie intimă din dantelă sau seturi minuscule pentru formele lor generoase, acestea au fost "ingredientele" la care au apelat starletele pentru un Crăciun sexy. S-au pozat în dormitor sau lângă brad, cu gândul că Moș Crăciun sau partenerii lor de viață le vor îndeplini dorințele se sărbători.

Și Larisa Drăgulescu s-a costumat în Crăciuniță senzuală

image

Cea care a dat startul sezonului de Crăciunițe pline de senzualitate este nimeni alta decât Larisa, fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu. Aceasta a acceptat invitația solistului Fabio de a apărea în noul său videoclip și, pentru această ocazie, și-a pus pe ea un body roșu ca focul, accesorizat cu dresuri plasă în aceeași culoare. 

„Larisa este o femeie foarte frumoasă, cu un corp de invidiat şi este modelul perfect petru rolul din noul meu videoclip”, ne-a declarat solistul. Cei doi au făcut zilele trecute şi o şedinţă foto specială de sărbători, în cadrul căreia Larisa și-a arătat corpul de Crăciuniţă sexy.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net