EXCLUSIV Gabriela Cristea, cel mai sincer interviu de Crăciun: "Meseria de casnică e cea mai grea din lume"

image
Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor petrece Revelionul acasă

Gabriela Cristea (46 ani) este o mămică model și o gospodină desăvârșită. Alături de soțul său, Tavi Clonda (41 ani), vedeta de televiziune are grijă de fetele lor și de casă, dar își vede cum știe mai bine și de job-ul său, care nu e deloc de neglijat, căci pe timp de pandemie vedeta s-a orientat mai mult spre social media și face treabă bună în online. Gabriela Cristea a povestit pentru Click! cum se pregătește de sărbători și cum este la ea acasă, dar și după ce tânjește cel mai mult.

 • Știu că tu și Tavi vă ocupați amândoi de casă și de fete. Cum aveți timp să le faceți pe toate? Cum vă împărțiți sarcinile casei între voi?

Aveam pe cineva care ne ajută la curățenie, dar din păcate nu mai primim pe nimeni acum în casă, țînând cont de situația actuală și  atunci noi ne ocupăm de tot ce înseamnă îngrijire, spălat, călcat, făcut curățenie, mâncare, avut grijă de fete. Practic, meseria de casnic sau casnică este cea mai grea din lume. Am încercat să ne împărțim cumva sarcinile. Eu mă ocup de partea de bucătărie, gătesc, spăl, calc și fac curățenie, mă ocup ca toate lucrurile să fie îngrijite. În schimb, Tavi se ocupă exclusiv de datul cu aspiratorul. Mie mi se pare oricum o treabă pe care trebuie să o facă bărbații pentru că e mai greu de făcut sau cel puțin mie îmi este foarte greu. În ceea ce privește fetele, ne ocupăm amândoi. Atunci când are el treabă, mă ocup eu, și invers, iar atunci când suntem amândoi acasă ne ocupăm amândoi de fete.

image
Gabriela Cristea este mândra mămică a două fetițe
 • Gătește și Tavi? Îți mai pregătește din când în când câte o cină romantică?

Tavi nu prea mai are loc de mine în bucătărie, dar se descurcă bine. La începutul relației noastre mi-a gătit de câteva ori, asta ca să își demonstreze talentele, până când i-am gătit eu și nu a mai vrut să și le demonstreze pentru că i s-a părut mult mai comod și mult mai gustos. Dar am curaj oricând să îl las singur cu fetele fără niciun fel de mâncare în casă și sunt sigură că le va hrăni și fetele nu vor suferi sub nicio formă.

 • Cum arată Crăciunul la voi? Ce bucate tradiționale obișnuiești să pui pe masa de Crăciun?

De Crăciun îmi place să mănânc sarmale și cozonac. Astea sunt lucrurile pe care le aștept eu de Crăciun. Apropo de cum mă organizez ca să pot să mănânc și eu de Crăciun, pentru că eu sunt o mare gurmandă și în același timp am fost înzestrată cu un metabolism hiperactiv, în perioada asta țin o dietă foarte, foarte strictă care să mă facă să pierd niște kilograme, pe care cu siguranță le voi organiza bine pe trupul meu în perioada sărbătorilor. Asta este! O viață avem și măcar în perioada sărbătorilor să ne bucurăm așa cum trebuie.

 • Reușiți să plecați tu și soțul tău singuri, pe undeva, într-o escapadă romantică?

Ne-am dori să plecăm, nu știm dacă o să se și realizeze asta, mai ales că deocamdată noi trăim într-o zonă carantinată, dar sper ca lucrurile să fie mai lejere în perioada din apropierea Crăciunului și ne-am dori să fugim două zile doar noi doi, să lăsăm fetele cu bunica și cumnata mea și să fugim o zi-două, la trei nu îndrăznesc să mă gândesc! Nu știm unde, dar nu contează! Și până la piață  dacă fugim, e bine, doar să fim noi doi pentru că nu am mai fost noi doi plecați de când s-au născut fetele.

 • Cum sunt fetele?

Fetele noastre sunt super active, așa cum cred că sunt până la urmă toți copiii de vârsta lor. Ne înțelegem bine cu ele, în zilele bune dar sunt și zile când nu ne înțelegem deloc unii cu ceillati. Dar vine noaptea, toată lumea se liniștește și a doua zi o luăm de la capăt. Nu au fost niciodată două zile în care să nu ne înțelegem unii cu alții pentru că altfel ajungeam la nebuni. Eu am fost destul de strictă în ceea ce privește programul pentru că am ținut  foarte mult ca fetele să doarmă la prânz și am ținut  ca și noi să avem programul nostru. Eu  culc fetele la ora 13.30 și chiar dacă Victoria se trezește mai repede de ora 17.00, ea se așază și se mai joacă puțin în camera ei, etc. Practic, de la 13.30 până la 17, ne putem face și noi treburile și să nu simțim că avem copii și practic sunt și ele mai liniștite când dorm la prânz.

image
Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor petrece Revelionul acasăfoto: arhivă personală
 • Faceți petrecere anul acesta de Revelion? Aveți o casă mare, cu o terasă frumoasă…

În mod normal, Tavi ar fi cântat de Revelion, iar eu aș fi mers cu el în locul unde el ar fi cântat. Și anul ăsta voi merge cu el, dar probabil până la noi pe terasă unde vom organiza o petrecere. Așteptăm să vedem  care sunt regulile pentru  perioada de sărbători, câte persoane avem voie pentru a face o petrecere acasă, pentru că e clar că nu o să ieșim nicăieri, dar oricum am amenajat terasa casei noastre care este închisă și acolo cu siguranță vom avea o petrece cu maximum de persoane legal vorbind, căutăm o temă dar

așteptăm să vedem întâi regulile pentru limita maximă de persoane.

 • Revii în 2021 în televiziune?

Eu mi-aș dori să revin în televiziune, mi-e foarte dor de televiziune, dar nu am să fac acest lucru dacă nu am să primesc un proiect care chiar să îmi placă și care să mă stimuleze. Am primit oferte în toamna asta și  am avut discuții, am avut 3 proiecte despre care am discutat în această toamnă și  din păcate un singur proiect mi-a atras atenția dar nu s-a concretizat. Nu știu dacă voi reveni, în orice caz, îi invit pe toți cei care vor să fie alături de mine în social media pentru că acolo sunt mega activă. Dacă voi avea o ofertă care să îmi convină, în 2021, cu siguranță mă voi întoarce, dacă nu, întâlnirile noastre vor fi online.

 • De cât timp ai apelat la nutriționist? Câte kilograme vrei să mai dai jos? 

Sunt deja pe o dietă de la nutriționist din luna mai. Nu slăbesc într-un ritm alert, la început am făcut asta, dar odată cu trecerea timpului și organismul se adaptează la cantitatea de mâncare pe care i-o asiguri. Aș mai vrea să dau jos câteva kilograme ca să mă simt bine dar nu mă grăbesc nicăieri. Atunci când am să reușesc să slăbesc, să ajung acolo unde mă voi simți eu confortabil, acolo mă voi opri, nu știu câte kilograme vreau să mai dau jos, poate va mai trebui 5 kilograme sau 10 kilograme, dar important e să mă simt eu confortabil, să  am suficient de multă energie să pot duce toate activitățile pe care le am eu, să am suficient de multă energie pentru fete.

 • Ce vrei să schimbi la tine din punct de vedere estetic?

Nu știu dacă vreau să schimb ceva din punct de vedere estetic, dacă vroiam să schimb aș fi făcut-o până in acest moment, din fericire, genetic vorbind, am fost înzestrată cu calități destul de bune. Adică eu zic că la vârsta mea arăt foarte bine, nu am riduri absolut deloc pe frunte, doar câteva în colțul  ochiului, nu am apelat deocamdată la intervenții estetice dar nu spun pas, insă nici nu mă grăbesc foarte tare,când voi simți cu siguranță voi face  asta. Îmi place foarte mult ideea de geometrie facială și poate acolo voi încerca să fac ceva în acest sens, nu știu încă!

 • Cum a fost per total anul 2020 pentru tine?

A fost un an controversat, cred că pentru toată lumea. A fost un an al schimbărilor, un an în care am învățat să mă bucur de lucruri mărunte si să îmi dau seama că aș face orice efort pentru familia mea. Adică nici un lucru nu ar fi un efort prea mare pentru familia mea. Și sunt fericită cu alegerile pe care le-am făcut în viață. Sunt mulțumită că am reușit să trec cu bine peste toate încercările din 2020.

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto  Facebook Ile du Levant (4) jpg
ferentz iohannis jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Lucian Ovidiu Heiuş INQUAM Photos George Calin
Manfred Weber FOTO AFP
image
image
image
image
ferentz iohannis jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg