Maria Băsescu, anunț despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu. Cum se simte fostul președinte

Maria Băsescu a vorbit despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu, după ce s-a scris că fostul președinte ar fi făcut un AVC și ar fi internat la Bruxelles. Soția politicianului nu a dat prea multe amănunte, dar a dat de înțeles că Băsescu este bine. 

Maria și Traian Băsescu
Maria și Traian Băsescu

Maria Băsescu a fost contactată de reporterii RTV și întrebată de starea de sănătate a soțului său. Ea a confirmat că Traian Băsescu este internat într-un spital din Bruxelles, dar nu a oferit prea multe detalii. Însă, Maria Băsescu a dat de înțeles că fostul președinte ar fi bine. 

”În acest moment, se află în spital. Se simte ca în spital”, a spus Maria Băsescu, la RTV.

Traian Băsescu, internat după un AVC

Vestea că, vineri (25 martie), Triana Băsescu ar fi suferit un accident vascular cerebral a luat pe toată lumea prin surpriză. Inițial, s-a spus că el ar fi fost internat la Paris, dar acum e confirmat că se află într-un spital din Bruxelles. Nimeni din familie sau dintre apropiații săi nu a vrut să comenteze , vineri, știrea, iar reprezentanții PMP au spus că Băsescu va oferi personal lămuri oficiale. Doar Cristian Hrițuc, unul dintre apropiații fostului președinte, a publica un mesaj, pe pagina sa de Facebook, în care spunea că Băsescu fusese în acea dimineață la Bruxelles și că nu este internat. 

Traian Băsescu, vizită misterioasă la Spitalul ”Carol Davila”

Click! a aflat informații despre cea mai recentă vizită a lui Traian Băsescu la Spitalul Militar ”Carol Davila”, din București. El a cerut, atunci, ca nimeni, nici măcar soția sa, să nu afle de problemele sale medicale. Sursele Click! au declarat că nu se știe exact boala de care ar suferi, dar politicianul ar avea probleme la stomac. 

„A fost la Jinga Mariana, medic specialist în gastroenterologie, de altfel și director adjunct la Spitalul Militar. Toți președinții de Stat se duc acolo. Cu medicul care l-a consultat a fost foarte precis, de aceea nu are nimeni, dar nimeni informații clare despre ce are cu adevărat. Aceasta a fost ultima discuție cu doctorul pe tema sănătății lui. Unii spun că poate fi ceva grav la stomac, dar sunt doar bănuieli. Soția, fetele, rudele, absolut toți apropiații stau și așteaptă. După vizita la spital lui i s-a făcut rău.”, a declarat o sursă apropiată fostului președinte al României, pentru Click!.

Traian Băsescu, somat să părăsească vila de protocol

Vila de protocol în care stă Traian Băsescu
Vila de protocol în care stă Traian Băsescu

Veste că lui Traian Băsescu i s-a făcut rău și a fost inernat a venit la scurt timp după ce instanța a stabilit că a fost colaborator al Securității. Mai mult, Băsescu a pierdut o parte dintre drepturile pe care le avea ca fost președinte, așa că acum trebuie să părăsească, în 60 de zile, vila sa de protocol. 

Politicianul a fost somat că plece din vila RAAPPS, aflată în strada Gogol din București.

 „Atât titularul, cât şi membrii familiei acestuia au obligaţia de a elibera locuinţa în termen de 60 de zile de la încetare. În cazul în care părţile nu vor rezolva diferendele pe cale amiabilă, respectiv dacă spaţiul nu se eliberează la termenul de mai sus, competenţa de soluţionare revine instanţelor judecătoreşti române, conform dispoziţiilor prevăzute de Codul Civil privind evacuarea.”, a transmis Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net