Misterul din jurul bolii lui Traian Băsescu! Ce i-a cerut medicului gastroenterolog la ultima consultație

Ultima actualizare:

Traian Băsescu s-ar afla internat într-un spital din Paris, unde a fost transportat după ce a suferit un AVC (n.r. atac cerebral). Mulți spun că politicianul se află în apartamentul din Bruxelles, după ce un atac de panică. Click! a aflat în exclusivitate cum a decurs ultima consultație pe care fostul președinte al României a avut-o cu directorul adjunct al Spitalului Militar, Jinga Mariana, medic specialist în gastroenterologie, înainte să i se facă rău.

Traian Băsescu a suferit un atac cerebral și se află internat la Paris
Traian Băsescu a suferit un atac cerebral și se află internat la Paris

Ultima conversație a lui Traian Băsescu cu medicul care l-a consultat. Ce l-a rugat

Vestea că Traian Băsescu s-ar afla în stare gravă la spital în Paris a cutremurat o țară întreagă, mai ales că nefericitul eveniment a fost ținut super secret și totul a venit ca o surpriză neașteptată. Click! a aflat că la ultima vizită pe care fostul președinte al României a avut-o la Spitalul Militar ”Carol Davila” din București a fost cu cerințe clare legate de diagnosticul său.

Traian Băsescu a cerut ca absolut nimeni, nici măcar soția sa, Maria, să nu știe ce probleme de sănătate are, starea sa să nu fie subiect de discuție, iar analizele să rămână un mister pentru toată lumea, apropiații să știe că este bine și atât. 

„A fost la Jinga Mariana, medic specialist în gastroenterologie, de altfel și director adjunct la Spitalul Militar. Toți președinții de Stat se duc acolo. Cu medicul care l-a consultat a fost foarte precis, de aceea nu are nimeni, dar nimeni informații clare despre ce are cu adevărat. Aceasta a fost ultima discuție cu doctorul pe tema sănătății lui. Unii spun că poate fi ceva grav la stomac, dar sunt doar bănuieli. Soția, fetele, rudele, absolut toți apropiații stau și așteaptă. După vizita la spital lui i s-a făcut rău.”, a declarat o sursă apropiată fostului președinte al României, pentru Click!.

Cadrele medicale se află, oricum, sub jurământ și nu pot divulga date medicale ale pacienților, mai ales când aceștia cer explicit acest lucru, ca și în cazul lui Traian Băsescu.

Traian Băsescu, în stare gravă la Paris? 

Fostul președinte al României s-ar afla internat într-un spital din Franța, Paris, după ce, vineri, 25 martie, ar fi suferit un accident vascular cerebral. Starea lui Traian Băsescu ar fi departe de a fi bună. Fostului președinte al României i s-ar făcut rău la Bruxelles, după care ar fi fost transportat la Paris, Franța, pentru investigații amănunțite. Din câte înțelegem, Traian Băsescu ar avea nevoie și de o operație de urgență. Informațiile vin din toate părțile, iar Pro TV susține că, de fapt, politicianul a suferit un atac de panică și că a fost suspect de AVC, de aceea ar fi ajuns și la spital. 

Evenimentul zilei a scris că AVC-ul ar fi fost provocat în urma unui tratament greșit administrat la Spitalul Militar din Capitală, lucru neconfirmat până la ora actuală. Tot până la ora redactării acestui articol nu s-a oferit nicio declarație publică despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu.

Click! le-a contactat cele două fiice ale fostului șef de stat, însă Ioana nu a dorit să ofere informații, iar Elena Băsescu nu a răspuns. Dintre apropiații săi, nimeni nu dorește, de asemenea, să comenteze informațiile apărute. Știrile Pro TV au anunțat că familia ar fi mărturisit că Băsescu s-ar afla în apartamentul din Bruxelles.

Perioada aceasta nu este cu siguranță una bună pentru fostul șef al statului, mai ales că, recent, a fost declarat colaborator al Securității de către Înalta Curte. După acest verdict, politicianului i s-a făcut rău. Singurul comentariu făcut pe această temă de către Traian  Băsescu a fost pe Facebook, pe 23 martie. 

„Am luat nota de decizia ICCJ pe care nu o voi comenta public, așa cum am procedat de-a lungul întregului proces. Voi face demersurile legale la CEDO.”, a menționat fostul președinte al României pe rețeaua de socializare.

Operat tot în Franța, în 2020, unde a făcut transplant de aortă

Traian Băsescu a suferit în 2020 o operație la inimă: transplant de aortă, la Spitalul Charles de Gaulle din Paris. „Eu am făcut o operație în care m-a operat un chirurg foarte tânăr care a ajuns profesor șef de secție. Mi-a înlocuit aorta. O operație pe care nu o putea face nimeni. Nu era român, dar nici francez. Acest profesor, deși foarte tânăr nu a fost cenzurat de sistemul de profesori care este la noi și care nu lasă niciun tânăr să se ridice.”, a declarat Traian Băsescu, la vremea respectivă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net