Traian Băsescu, internat de urgență la Paris, după ce ar fi suferit un accident vascular cerebral

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, ar fi suferit un accident vascular cerebral, fiind dus de urgență la Paris, unde a fost și internat. Mai multe informații indică faptul că întâmplarea ar fi avut loc în această dimineață, vineri, 25 martie.

traian basescu jpeg
Traian Băsescu, internat de urgență în spital Foto: Arhivă

Traian Băsescu ar fi fost internat de urgență în dimineața zilei de vineri, 25 martie, într-un spital din Paris, după ce ar fi suferit un AVC (accident vascular cerebral).

Traian Băsescu ar fi suferit un AVC

Fostul președinte al României a fost dus în capitala Franței cu un avion privat, iar surse apropiate familiei sale ar fi dezvăluit că ar fi fost vorba de un accident vascular. Se pare că Băsescu și-ar fi pierdut auzul, brusc, astfel că familia sa a intrat în alertă și a sunat imediat după ajutor.

Ulterior, politicianului i-ar fi apărut complicații și la plămâni, astfel că s-a decis transferarea sa de urgență la Paris, unde a fost internat într-o unitate spitalicească pentru supraveghere și îngrijiri medicale de specialitate. 

Se vehicula încă de săptămânile trecute că fostul șef al statului ar fi fost internat într-un spital din țară. Menționăm că informațiile nu au fost confirmate în mod oficial de către membrii familiei lui Traian Băsescu.

Citește și: Elena Udrea, reacție după ce Traian Băsescu a fost declarat colaborator al Securității

Traian Băsescu, declarat colaborator al Securității

Internarea politicianului vine la scurt timp după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că Traian Băsescu este fost colaborator al Securității, cel mai probabil pe un fond de stres provocat de condamnare.

Potrivit deciziei instanței de judecată, care este definitivă, Băsescu își va pierde și beneficiile de fost președinte. Acesta s-a apărat, explicând că nu se aștepta la această situație, declarând că urmează să se adreseze Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO).

 „Nu am știut că Contrainformaţiile Militare sunt Securitatea. Am crezut că e un serviciu al Ministerului Apărării Naționale.", s-a apărat Băsescu, în urma deciziei instanței.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
foto 1 bec economic jpg
batrana talharita Vaslui FOTO Vremea Noua jpg
bella hadid foto profimedia 0727143535 jpg
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg