Traian B─âsescu a ├«mplinit 70 de ani. Imaginea zilei, al─âturi cei 4 nepo╚Ťi. Fiicele i-au preg─âtit tort de ciocolat─â

5 noiembrie 2021
image
Traian B─âsescufoto: Mediafax

Traian B─âsescu a ├«mplinit 70 de ani pe 4 noiembrie, iar fiica cea mic─â, Elena, a marcat momentul ╚Öi pe re╚Ťelele sociale. EBa a publicat o poz─â rar─â, cu s─ârb─âtoritul, tat─âl ei, al─âturi de cei patru nepo╚Ťei.

Traian B─âsescu, fostul pre╚Öedinte al Rom├óniei, se dovede┼čte a fi un personaj "greu de pensionat", r─âm├ón├ónd m├óna de fier a familiei ┼či continu├óndu-┼či cariera politic─â din fotoliul de europarlamentar. Dup─â dou─â mandate de pre┼čedinte ┼či unul de senator, acum pledeaz─â de la tribuna Parlamentului European pentru clim─â, protec┼úia mediului ┼či energie, dar ┼či pentru alte teme de interes major.

image
Traian B─âsescu al─âturi de cei 4 nepo╚Ťifoto: Instagram

Ieri, fostul ╚Öef de stat a schimbat prefixul v├órstei. A ├«mplinit 70 de ani ╚Öi a oferit o imagine prolific─â, poz├óndu-se ├«nconjurat de to╚Ťi nepo╚Ťii: 3 din partea mezinei Eba ╚Öi unul din partea Ioanei, fiica cea mare.  Anais, Traian Jr. ┼či Anastasia, precum ╚Öi Radu, fiul Ioanei. Cei patru mu╚Öchetari apar to╚Ťi pe mini-motociclete, al─âturi de bunicul lor, extrem de fericit.

image
Tortul aniversar al lui Traian B─âsescufoto: Instagram

╚śi, pentru c─â fostului lider de stat ├«i place foarte mult ciocolata, fetele i-au preg─âtit tort cu ciocolata, decorat cu zmeur─â. Dup─â cum se ╚Ötie, ├«n septembrie, pe data de 6, fetele  din familia B─âsescu au mai avut o serbare important─â. Atunci, mama lor, Maria, a fost prima care a schimbat prefixul, ea  ├«mplinind aceea╚Öi v├órsta ca ╚Öi so╚Ťul ei, 70 de ani. 

survivor2 png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
iumor jpg
alexandra stan sexy png
cub pepe png
andreea balan (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cipsuri jpeg
Alexander Kuzivanov jpg
variola maimutei jpg
canicula jpeg
traian basescu politician presedinte europarlamentar jpeg
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg