Traian B─âsescu a fost declarat colaborator al Securit─â╚Ťii. Prima reac╚Ťie a fostului pre╚Öedinte

Fostul pre┼čedinte Traian B─âsescu a colaborat cu Securitatea, a stabilit miercuri ICCJ, decizia fiind definitiv─â.

traian basescu jpeg

CE SE ARATĂ ÎN SENTINȚĂ

"Admite excep┼úia inadmisibilit─â┼úii invocat─â din oficiu. Respinge, ca fiind inadmisibil, recursul declarat de recurentul Ene Nicanor George, prin mandatar Ene Drago┼č Marian, ├«mpotriva Sentin┼úei civile nr. 471 din 20 septembrie 2019, pronun┼úat─â de Curtea de Apel Bucure┼čti - Sec┼úia a VIII-a contencios administrativ ┼či fiscal. Respinge, ca fiind nefondat, recursul declarat de recurentul Ene Nicanor George, prin mandatar Ene Drago┼č Marian ├«mpotriva ├Äncheierii de am├ónare a pronun┼ú─ârii, din data de 05 septembrie 2019, pronun┼úat─â de Curtea de Apel Bucure┼čti - Sec┼úia a VIII-a contencios administrativ ┼či fiscal. Respinge, ca fiind inadmisibil─â excep┼úia de nelegalitate invocat─â de recurentul-p├ór├ót B─âsescu Traian. Respinge, ca fiind nefondat, recursul, astfel cum a fost precizat la data de 5 noiembrie 2021, declarat de recurentul - p├ór├ót B─âsescu Traian ├«mpotriva Sentin┼úei nr. 471 din 20 septembrie 2019, pronun┼úat─â de Curtea de Apel Bucure┼čti - Sec┼úia a VIII-a contencios administrativ ┼či fiscal. Admite cererea de interven┼úie accesorie formulat─â de intervenientul Ciuvic─â Mugur-Cristian, ├«n interesul intimatului-reclamant Consiliul Na┼úional pentru Studierea Arhivelor Securit─â┼úii. Definitiv─â. Pronun┼úat─â ├«n ┼čedin┼ú─â public─â, ast─âzi, 23 martie 2022", este decizia ├ÄCCJ, conform adevarul.ro.

Care a fost reac╚Ťia fostului pre╚Öedinte

Cite╚Öte ╚Öi┬áTraian B─âsescu a ├«mplinit 70 de ani. Imaginea zilei, al─âturi cei 4 nepo╚Ťi. Fiicele i-au preg─âtit tort de ciocolat─â┬á

Traian B─âsescu a avut o prim─â reac╚Ťie la sentin╚Ťa ├ÄCCJ. Acesta spune c─â a luat act de decizie, dar nu o va comenta public.

ÔÇ×Voi face demersurile legale la CEDOÔÇŁ, a mai precizat fostul pre╚Öedinte.

image

Traian B─âsescu, europarlamentar. Ce risc─â acesta

stanga
dreapta
traian basescu jpeg
traian basescu jpeg
traian basescu despre tigani jpeg
traian basescu jpeg
fost presedinte traian basescu jpeg

Decizia ICCJ este cu atât mai problematică pentru Băsescu, cu cât acesta este și europarlamentar. Ce poate risca?

Potrivit legisla╚Ťiei, pentru a candida la anumite┬áFUNC╚ÜII POLITICE, la dosarul de ├«nscriere persoana trebuie s─â depun─â o declara╚Ťie pe propria r─âspundere c─â au avut sau nu calitatea de lucr─âtor al Securit─â╚Ťii sau de colaborator al acesteia: Pre╚Öedintele Rom├óniei ÔÇô art. 27 alin. (2) lit. c) din┬áLegea nr. 370/2004┬á, Parlamentul European ÔÇô art. 16 alin. (5) lit. e) din┬áLegea nr. 33/2007, senator sau deputat ├«n Rom├ónia ÔÇô art. 53 alin. (1) lit. e) din┬áLegea nr. 208/2015.

Art. 326┬áCodul penal┬ástabile╚Öte c─â┬áFALSUL ├ÄN DECLARA╚ÜII┬áeste infrac╚Ťiune pedepsit─â cu ├«nchisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amend─â penal─â. Termenul de prescrip╚Ťie a r─âspunderii este de 5 ani de la data comiterii faptei, conform vedemjust.ro.

Cite╚Öte ╚Öi┬áMoment culminant la Masked Singer! Alex Bogdan: ┬źSub costum e Traian B─âsescu!┬╗. Reac╚Ťia savuroas─â a Mihaelei┬á

Amintim c─â ├«n data de 20 septembrie 2019, Curtea de Apel Bucuresti a stabilit ├«n prima instan╚Ť─â, c─â Traian B─âsescu a fost colaborator al Securit─â╚Ťii.

┬áÔÇ×Admite ac┼úiunea. Constat─â calitatea de colaborator al Securit─â┼úii ├«n privin┼úa p├ór├ótului B─âsescu Traian. Cu recurs ├«n 15 zile de la comunicare. Recursul se depune la C.A.B.-S a-VIII-a C.A.F. Pronun┼úarea se face prin punerea solu┼úiei la dispozi┼úia p─âr┼úilor prin mijlocirea grefei instan┼úei, azi, 20.09.2019, conform art. 396 alin. 2 din Codul de procedur─â civil─âÔÇŁ, se preciza ├«n minuta Cur┼úii.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Pute┼úi urm─âri ┼čtirileÔÇéClick!┬ápeÔÇéGoogle News,ÔÇéFacebook┬á╚ÖiÔÇéInstagram

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg