Nepoții lui Băsescu, poze superbe cu mămica vitregă! Sheila Giafer e gravidă în 9 luni

Ultima actualizare:

Bogdan Ionescu (41 de ani), poreclit Syda, a strâns în jurul bradului cele mai dragi ființe din viața sa: pe soția lui, frumoasa turcoaică Sheila Giafer, și pe cei doi copii pe care îi are din căsnicia cu Elena Băsescu, Sofia Anais și Traian Junior. 

image

În ținute cu tematică de Crăciun, dar comode, cu zâmbetul pe buze și adunați în jurul bradului împodobit, Bogdan Ionescu, Sheila Giafer și cei doi nepoți ai lui Traian Băsescu, Sofia și Traian, au făcut poze, au desfăcut cadouri și s-au bucurat de momentele speciale.

image

Sheila Giafer va naște luna viitoare

Sofia (8 ani și 3 luni) și Traian Junior (6 ani și 11 luni) au o relație excelentă cu soția tatălui lor, iar frumoasa turcoaică, poreclită regina imobiliarelor, a exersat cu ei rolul de mămică. Soția lui Bogdan Ionescu va naște luna viitoare, așa că în familia lor va sosi încă un copilaș. Bogdan are doi copii cu Elena Băsescu, iar mezina fostului președinte al României mai are o fetiță, pe Anastasia (3 ani și jumătate), din relația cu Cătălin Tomată. ”O să nasc prin cezariană, în ianuarie, o să fie Vărsător. Nu sunt superstițioasă, dar nici nu am ales deja scutece și hăinuțe, este timp”, declara Sheila la Antena Stars. Însărcinată în 9 luni, soția lui Bogdan Ionescu arată fabulos.

image

Bogdan Ionescu are doi copii cu Elena Băsescu

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu, fata cea mică a fostului președinte al României Traian Băsescu, au fost căsătoriți patru ani. În 2016, însă, au decis să pună capăt mariajului lor. Cei doi au un băiețel și o fetiță, Sofia Anais şi Traian Junior, care locuiesc cu mama lor. Relația pe care o am cu elena este extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekend-uri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora. Perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet”, spunea Bogdan Ionescu.

image

Cine e Sheila Giafer, soția lui Bogdan Ionescu

Sheila Giafer (născută în dată de 29 mai 1986) este iubita lui Bogdan Ionescu din 2019. Sheila Giafer este de origine turcă și are o experiență de peste 15 ani în imobiliare. Sheila este fosta directoare de marketing și comunicare a companiei de consultanță imobiliară The Advisers/Knight Frank și a fost numită în 2012 director comercial al proiectului de birouri Green Gate din Capitală. Sheila și Bogdan au făcut cununia civilă pe 30 septembrie 2020, iar nunta, câteva zile mai târziu, în Istanbul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net