Cine este Sheila Giafer, bomba-sexy cu care Bogdan Ionescu se însoară. Fostul soț al Elenei Băsescu, fericit cu „regina imobiliarelor”

image
Bogdan Ionescu și iubita lui sunt pregătiți să facă marele pasFoto: Arhivă personală

Bogdan Ionescu, zis și „Syda”, fostul soț al Elenei Băsescu, face din nou pasul cel mare alături de partenera lui de viață, pe care o duce în fața Stării Civile, în Turcia.

După divorțul de Elena Băsescu, Bogdan Ionescu și-a găsit fericirea în brațele iubitei lui, Sheila, supranumită și „regina imobiliarelor”.

Fostul ginere a lui Traian Băsescu formează un cuplu cu noua iubită de aproape un an de zile și, deși timpul de relație dintre ei este relativ scurt, este mai pregătit ca niciodată de marele pas.

Bogdan Ionescu, nuntă în Turcia cu Sheila Giafer

Nunta celor doi va avea loc pe data de 3 octombrie, în Turcia, nu în România, țara de origine a viitoarei mirese a lui Bogdan Ionescu. Evenimentul se va sesfășura în unul dintre cele mai exclusiviste locuri din Instanbul, Cirigan Palace Kempinski, un superb palat de pe malul Bosforului, unde un apartament de lux are prețul de 3.500 de euro/noapte.

Și chiar dacă nunta nu va avea loc în România, preparatele tradițional românești nu vor lipsi din meniu. Invitații se vor putea delecta atât cu mâncăruri turcești, cât și românești, informează Antena Stars.

image
Evenimentul va avea loc în Turcia

Sheila a dezvăluit pe rețelele de socializare că se află pe ultima sută de metri cu pregătirile. „Suntem acum în focuri cu pregătirile pentru că situația în Turcia este așa cum este. Nu am încercat niciodată să ne schimbăm reciproc. Totul a venit natural, ca un lucru firesc. Ne dorim să rămânem alături pentru totdeauna unul de celălalt”, a scris aceasta.

image
Cei doi au o relație de aproximativ un an

Cine e Sheila Giafer, viitoarea mireasă a lui Bogdan Ionescu

Sheila Giafer (născută în dată de 29 mai 1986) este iubita lui Bogdan Ionescu de aproximativ un an. Sheila Giafer este de origine turcă și are o experiență de peste 15 ani în imobiliare. Sheila este fosta directoare de marketing și comunicare a companiei de consultanță imobiliară The Advisers/Knight Frank și  a fost numită în 2012 director comercial al proiectului de birouri Green Gate din Capitală.

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
niculina stoican   facebook jpg
cropat traian savu foto linkedin jpg
facturi
image
image
image
image
carte mihai morar dan negru png
niculina stoican   facebook jpg
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp