Elena Băsescu și fostul iubit, împreună la ziua fiicei. Anastasia a avut o petrecere ca în basme

Ultima actualizare:

    foto: Instagram.com
foto: Instagram.com

La doi ani și jumătate de la despărțire, Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe, alias Tomată, s-au întâlnit din nou în public și au pozat ca o familie. Nu este vorba despre o împăcare între fiica fostului șef de stat și afacerist, ci doar aniversarea micuței Anastasia, fiica lor.

Atmosferă de sărbătoare, baloane, prăjituri, personaje din desene animate și un tort colorat, cu trei etaje, pentru micuța Anastasia. Nepoțica fostului președinte al României Traian Băsescu a împlinit pe data de 4 iunie vârsta de 3 anișori, iar părinții, Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe, alias Tomată, i-au organizat o super petrecere unde au fost invitați cei mai buni prieteni de familie care au venit însoțiți de copilașii lor.


    Micuța Anastasia, în brațele tatăluifoto: Instagram.com
Micuța Anastasia, în brațele tatăluifoto: Instagram.com

Evenimentul a avut loc duminică, la restaurantul Noa Resto Club, din Calea Victoriei, care îi aparține chiar lui Cătălin Tomată. Cu ocazia acestui eveniment important, Eba și fostul ei logodnic s-au afișat împreună și au pozat în familia perfectă. S-au străduit ca micuța Anastasia să aibă o petrecere perfectă și chiar le-a ieșit. Party-ul aniversar a durat 4-5 ore, timp în care lumea s-a simțit bine, piticii s-au distrat, iar Eba și Cătălin și-au făcut poze împreună și au fost atenți ca toți invitații să se simtă bine.

La sosirea tortului cei doi i-au cântat "la mulți ani" și au ajutat-o pe micuța cârlionțată, cu ochi ca cerul, să sufle în lumânările de pe tort. Pentru un moment totul s-a oprit în loc, iar invitații i-au privit curioși. Fotografia perfectă în care ai putea să juri că Eba și Tomată sunt din nou împreună.

"Micuța Anastasia a avut parte de o petrecere ca în povești. Elena și Cătălin sunt doi părinți responsabili. Ea este o femeie cu capul pe umeri, matură și păstrează legatura cu tații copiilor ei. O relație civilizată, unde interesul copilului e mai presus de orgoliile părinților", ne-a spus o sursă din anturajul Elenei Băsescu. Alături de Anastasia au fost și cei doi frățiori ai ei, Sophia și Traian, care au fost sufletul petrecerii. Îmbrăcați superb, eleganți, în ținute alese de mama lor, copiii Ebei sunt de tablou. 

Elena Băsescu are trei copilași din două relații  

Mezina lui Traian Băsescu se poate considera o femeie împlinită. Are trei copilași superbi. Din căsnicia cu Bogdan Ionescu, alias Syda, o are pe Sophia Anais, în vârstă de 7 ani, și pe Traian jr., de 5 ani. Au divorțat la începutul lunii septembrie 2016, după patru ani de mariaj. La scurt timp după divorț, fiica cea mică a lui Traian Băsescu a început povestea de dragoste cu Cătălin Gheorghe. Mezina lui Băsescu s-a despărțit de el după doar doi ani de relație. 

Citește și:

Elena Băsescu şi Cătălin «Tomată» se luptă pentru custodia fetiţei lor

Cinci semne că Elena Băsescu și iubitul tinerel și-au spus «adio»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net