Soția lui Bogdan Ionescu Syda, primele declarații despre sarcină! Ce interdicții are Sheila

image
Sheila și Bogdan Ionescu Syda vor deveni părinții unei fetițe în februarie, anul viitorfoto: arhiva personală

Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, cunoscut în cercurile mondene sub numele de Syda, va deveni tată pentru a treia oară! Soția sa, Sheila, este însărcinată în cinci luni. Viitoarea mămică este la prima sarcină și a avut câteva interdicții de la medici.

“La început a fost mai greu. A fost greu, medicii mi-au interzis să fac sport. Am ales să merg mult pe jos. Însă nu m-am îngrășat foarte mult, am cinci luni, dar încă încap în toate hainele. Micuța este prioritatea mea”, a declarat Sheila Ionescu, la Antena Stars. 

Sheila va naște prin cezariană

Bogdan Ionescu are deja are doi copii din căsnicia cu Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte, Traian Băsescu, de care a divorțat în 2016.

Sheila, soția lui Syda, va naște după jumătatea lunii ianuarie, iar la recomandarea medicilor va face cezariană. ”O să nasc prin cezariană, în ianuarie, o să fie Vărsător. Nu sunt superstițioasă, dar nici nu am ales deja scutece și hăinuțe, este timp”, a adăugat soția lui Bogdan Ionescu.

Bogdan Ionescu și turcoaica Sheila Giafer s-au căsătorit anul trecut. Petrecerea de nuntă s-a desfășurat în Turcia, în cel mai luxos palat din Istanbul, Cirigan Palace Kempinski. La nici un an de la nuntă, Bogdan și Sheila au anunțat că vor deveni părinți! Dacă Syda se află la a treia experiență de acest gen, turcoiaca va deveni mamă pentru prima oară.

laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
Dorian Popa
image png
FotoJet jpg
iliescu revolutie jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image png
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg