Elena Udrea, reacție după ce Traian Băsescu a fost declarat colaborator al Securității

Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție de miercuri, 23 martie, de a-l declara pe fostul președinte al României, Traian Băsescu colaborator al Securității continuă să facă valuri în politica românească. Printre puținii care au luat apărarea actualului europarlamentar, se numără Elena Udrea.  

index jpg
Elena Udrea spune meritele lui Traian Băsescu nu pot fi anulate.Foto: arhiva personală

Pe o rețea de socializare, Elena Udrea a a atacat fulminant atât decizia Instanței Supreme a României cât și reacțiile celor care cer îl pun la zid pe Traian Băsescu.  

Reacția integrală a Elenei Udrea 

”Deci ICCJ a decis definitiv ca fostul Președinte al României, Traian Băsescu, a colaborat, în accepțiunea legii existente azi, cu Securitatea! La fel de bine, cei trei judecători puteau spune ca nu, soarta noastră și a țării, ar fi fost aceeași, nimic nu s-ar fi schimbat.  

Și nici Putin, nici Biden, nici Rusia, America sau UE nu ar fi schimbat nimic din ceea ce ei fac și ne influențează viața azi în România și în lume! Schimbă decizia Înaltei Curți cu ceva performantele sau erorile făcute de Traian Băsescu ca Președinte, Primar sau ministru? NU!!! 

Daca am fi aflat înainte de votul din decembrie 2004, care l-a făcut Președinte, că Traian Băsescu, despre care toți adversarii politici spuneau atunci că nu ar fi putut avea cariera profesionala fabuloasă în marina comerciala fără sprijin de la regimul comunist, a povestit în scris de două ori, despre ce au făcut niște colegi ai lui în vacantele de liceeni la un liceu militar!!!!, am fi votat cu Năstase????????????????? 

Eu sigur nu! 

Mai ipocriților! Nu vă e rușine că pupați azi în fund pe toți turnătorii la “”Noua Securitate”, îi lingeți și îi faceți eroi pe toți lașii și toate scursurile care s-au îmbogățit prin afaceri cu statul și apoi s-au pus la dispoziția “statului de drept” de azi, cu turnătorii ordinare cu care au aruncat oamenii în pușcării și au distrus vieți și cariere? 

Un “stat de drept” mai prost, mai incompetent, mai rău, mai nociv ca Securitatea lui Ceaușescu, dar vă pute că Traian Băsescu, licean fiind la un liceu cu profil militar, in anul 1973!!!!!, (când tot poporul nici nu îndrăznea să gândească împotriva Sistemului), ar fi povestit aventurile de vacanță ale unor colegi cu turiste poloneze??? 

Nu vă e rușine??? Mai ales vouă, nemernicilor, care ați ajuns să vă citească alții rahaturile de pe paginile de Facebook, crezându-va niște lumini, doar pentru că “turnătorul” Băsescu v-a făcut “cineva”? 

Marș înapoi în groapa de gunoi moral a societății, unde vă e locul și de unde nimeni nu o să vă mai ridice a doua oară!”, este epistola dură publicată de Elena Udrea pe contul său facebook.com/EUdrea.

Băsescu jpg
Traian Băsescu nu cedează și anunță că va ataca decizia Înaltei Curți la CEDO. Foto:arhiva personală

Ce a decis ÎCCJ despre colaborarea lui Traian Băsescu cu Securitatea

”Fostul președinte Traian Băsescu a fost colaborator al Securității ca poliție politică”, a decis miercuri Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ). Astfel, instanța a menținut hotărârea primei instanțe care decisese identic. Hotărârea este definitivă și presupune că fostul președinte își peirde toate beneficiile ce rezultă din faptul că a fost președinte al României. Băsescu a fost acuzat că a dat declarații la Securitate sub numele conspirativ „Petrov”.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
cub oana zavoranu png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
cub sicriu alexandru arsinel png
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (9) JPG
Soldati ucrainieni pe frontul din Herson FOTO profimedia 0675801159 jpg
image
image
image
image
cub alexandru arsinel teatru png
george simion AUR jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
cub radu mirica animat gif
uragan Ian   foto colaj captura jpg
Vladimir Putin Foto Sergei BOBYLYOV / SPUTNIK / AFP