Elena Udrea, spectaculoasă la 48 ani! Mesajul emoționant al fostului ministru de ziua ei

Ultima actualizare:

Elena Udrea își serbează ziua de naștere în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie. Cu ocazia aniversării sale, fostul ministru al turismului a publicat un mesaj de mulțumire pentru toți cei care și-au răpit din timpul lor de la „masa de Crăciun” pentru a-i ura „La mulți ani!”

Elena Udrea a împlinit 48 de ani Foto: Facebook
Elena Udrea a împlinit 48 de ani Foto: Facebook

Elena Udrea a împlinit duminică, 26 decembrie, vârsta de 48 de ani, însă pare mai tânără și mai fericită ca niciodată. Fostul ministru a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare zâmbind, însoțită de un mesaj prin intermediul căruia le mulțumea tuturor celor care i-au urat gânduri bune în această perioadă. 

Elena Udrea a împlinit 48 de ani în a doua zi de Crăciun

Vă mulțumesc pentru gândurile și urările voastre minunate, cu care îmi faceți această zi aniversară și mai frumoasă!

Vă doresc să aveți parte de toate motivele mele, atât de multe, de fericire și, de niciunul dintre cele câteva care, uneori, mă întristează! Vă iubesc și vă sunt recunoscătoare că ați rămas cu mine, unii dintre voi atât de mulți ani… Sărbători fericite!”, a scris pe Facebook Elena Udrea.

Anul trecut, când a împlinit 47 de ani, Elena Udrea a petrecut la munte, în sânul familiei. Fostul ministru, împreună cu partenerul ei, Adrian Alexandrov, și fetița lor, Eva Maria (3 ani), au petrecut Crăciunul la munte, unde s-au bucurat din plin de zăpadă și de atmosfera tradițională a sărbătorilor de iarnă.

Anul acesta, Elena Udrea nu și-a dezvăluit planurile cu ocazia acestei zile speciale, însă cu siguranță s-a bucurat de multe cadouri, având în vedere că ziua ei de naștere pică imediat după Crăciun, așa că este o dublă sărbătoare în familia sa. Udrea și partenerul ei au în prezent parte de liniște, după tot tumultul prin care au trecut în anii trecuți, locuind într-o vilă în Corbeanca. Cei doi sunt adesea văzuți împreună, la ieșiri romantice, pentru a lua masa în oraș. O altă imagine a cucerit inimile admiratorilor săi, după ce Elena a publicat pe Facebook o fotografie cu Eva care l-a cunoscut pe Moșul.

Elena Udrea, alături de fetița ei Foto: Facebook
Elena Udrea, alături de fetița ei Foto: Facebook
image
image
image
image
image
image
Regina Letizia profimedia 0781349660 jpg
chess g8fdc050a6 1280 jpg
Catalog note scoala elevi profesor FOTO Inquam Photos Octav Ganea jpg
concediu medical freepik jpg
desert ge0e293cbb 1280 jpg
62090193 jpg