VIDEO Oana Roman îi dă replica Iuliei Albu: «Iz de gaiță pe prispa casei»

Ultima actualizare:

Oana Roman i-a dat replica Iuliei Albu, după ce criticul de modă a făcut o serie de comentariu acide la adresa stilului vestimentar al influenceriței. Soția lui Marius Elisei a ridiculizat-o pe Iulia Albu și i-a reproșat lipsa de bun-simț și simțul estetic kitchos. 

Oana Roman îi dă replica Iuliei Albu: «Iz de gaiță pe prispa casei»
Oana Roman îi dă replica Iuliei Albu: «Iz de gaiță pe prispa casei»

Oana Roman și Iulia Albu au dispute de ceva vreme și totul a pornit de la criticul de modă care a comentat în repetate rânduri ținutele soției lui Marius Elisei, în termeni foarte ironici. 

Cele mai recente critici aduse Oanei Roman, au fost în cadrul emisiunii ,,Poliția Modei" de pe Antena Stars, când Iulia Albu a comentat stilul vestimentar al influenceriței, pe care l-a numit de prost gust. 

Citește și Iulia Albu o face praf pe Oana Roman! Ce a putut să spună despre ea în direct, la TV

Oana Roman nu a ezitat să reacționeze la astfel de afirmații și a împărtășit pe Instagram, la secțiunea Story, o serie de clipuri în care o desființează pe Iulia Albu. 

Soția lui Marius Elisei a fost foarte deranjată de comentariile Iuliei Albu, așa că i-a dat replica într-o manieră usturătoare. Oana Roman i-a reproșat Iuliei Albu că este lipsită de bun-simț și a făcut aluzie chiar la stilul ei vestimentar, pe care l-a numit kitchos. 

Deși Oana Roman nu a menționat numele criticului de modă în discursul ei, era clar pentru toată lumea la cine făcea referire, iar cireașa de pe tort a fost în momentul în care a comparat-o pe Iulia Albu cu o ,,gaiță pe prispa casei". 

"Unii care se ocupă cu comentatul altora, unii care sunt plătiți să comenteze pe alții, ceea ce mi se pare ceva cel puțin ciudat, ca să fiu drăguță. Ei bine aceștia tot vorbesc și tot invocă bunul gust. Pe ideea dacă nu ai bun gust eu te comentez. Ei bine eu cred că lumea deja știe că bunul gust este ceva subiectiv.

Poate mie mi se pare că ceea ce-ți place ție este un mare kitsch și invers. În schimb bunul simț este norma universal valabilă și cu toții ar trebui să știm cu să ne încadrăm în limitele bunului simț. 

Citește și Oana Roman, atac fără precedent la Traian Băsescu: «I-a făcut rău mamei și nu a avut parte de casa aia!»

Și când comentezi pe alții de pe o poziție de falsă superioritate cu iz de gaiță pe prispa casei nu prea te încadrezi în bun simț. Prefer să stau în banca mea  și să am bun simț, decât să iau false laude pentru bun gust"

Oana Roman, o prezență atipică în peisajul monden

Oana Roman a trecut prin mai multe schimbări importante în viața ei. Fiica fostului premier al României a avut o tinerețe extrem de tumultoasă și s-a implicat în relații cu parteneri care nu au fost tocmai potriviți pentru ea. 

Față de sora ei Catinca, Oana Roman a fost mereu o prezență atipică în peisajul monden, atât din perspectiva stilului vestimentar avangardist, cât și a faptului că a sfidat mereu canoanele frumuseții. 

Oana Roman a trecut printr-o transformare spectaculoasă când a pierdut mai multe kilograme și a început să afișeze o siluetă de divă. De asemenea, Oana și-a construit o familie alături de actualul soț Marius Elisei și fiica lor, iar la acest moment vedeta pare să-și fi găsit cu adevărat liniștea sufletească.

Influencerița și-a păstrat mereu maniera ei incisivă de a fi și de a spune lucrurilor pe nume, fapt care a ajutat-o, dar, câteodată, i-a cauzat și probleme cu cei dragi. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net