Soțul Oanei Roman a suferit de aceeași boală ca Jada Pinkett: «Lupta a fost foarte grea, nu faci mișto de așa ceva»!

Ultima actualizare:

Oana Roman a reacționat în scandalul momentului. Sora fostului premier Petre Roman a dezvăluit că cineva din familia sa a suferit de aceeași boală cu care a fost diagnosticată soția lui Will Smith, Jada Pinkett. 

Oana Roman a dezvăluit că și soțul său s-a luptat cu alopecia
Oana Roman a dezvăluit că și soțul său s-a luptat cu alopecia

Gestul făcut de Will Smith la gala decernării Premiilor Oscar a surprins o lume întreagă. Actorul i-a aplicat o palmă prezentatorului Chris Rock după ce acesta a făcut o glumă complet neinspirată despre boala cu care se confruntă de ani buni Jada Pickett. 

Oana Roman, ca mulți dintre noi, a fost șocată de cele întâmplate la Oscaruri și și-a exprimat părerea.

Marius Elisei a fost diagnosticat cu alopecia

Fiica lui Petre Roman a mărturisit că deși Will Smith nu ar fi trebui să reacționeze violent din punct de vedere fizic, poate înțelege care au fost motivele care l-au determinat să își piardă cumpătul. Mai mult decât atât, Oana a dezvăluit că și soțul ei, Marius Elisei s-a confruntat o bună perioadă de timp cu exact aceeași problemă. 

„Apropos de cei care-și dau cu părerea fără să fi trăit nimic din ce comentează. Noi am trăit asta. Marius a avut alopecie și s-a ras în cap la un moment dat. A durat niște ani și lupta cu boala asta a fost foarte grea. Nu faci caterincă despre așa ceva. Punct”, a transmis Oana Roman. 

Vezi și: De ce boală suferă soția lui Will Smith

Oana Roman a subliniat că reacția lui Will Smith a fost una necontrolată, profund emoțională și a mărturisit că, de-a lungul timpului, la rândul ei a fost supusă glumelor proaste, însă a învățat cum se-și controleze modul în care se raportează la cei care o jignesc. 

"Acum reacțiile și părerile sunt împărțite și diferite. Dacă stăm și ne gândim la câți m-au jignit pe mine, ar fi trebuit să bat jumătate din țara asta. Eu am în spate bullying și jigniri timp de 25 de ani", a spus Oana, pe contul personal de Instagram. 

Ce este alopecia și cum se manifestă 

Jada Pinkett suferă de alopecie. Alopecia, căderea părului sau calviția, este o afecțiune dermatologica a foliculilor piloși. Este întâlnită atât la femei, cât și la bărbați și poate fi asociată cu existența anumitor factorii ereditari, cu modificările hormonale specifice vârstei sau altor condiții fiziologice care pot indica o altă boală, conform definiției de caz.

Din păcate, nu există un tratament care să asigure o vindecare completă, iar persoanele afectate de această boală se confruntă adesea cu un stigmat social și o scădere a încrederii în sine. 

Vezi și: Ce făcea Mihai Trăistariu pentru a-și acoperi chelia

Marius Elisei nu este singurul bărbat din showbizul românesc care s-a luptat cu căderea masivă a podoabei capilare. Mihai Trăistariu, Ștefan Stan, Cătălin Măruță, Dinu Maxer sunt o parte dintre vedetele care au apelat la ajutorul medicului estetician pentru un implant de păr.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net