Tatăl surorilor Williams, reacție dură la adresa lui Will Smith, după palma de la Oscaruri: «Nu acceptăm așa ceva»

Ultima actualizare:

Decernarea premiilor Oscar de anul acesta a fost scena unui eveniment care a devenit subiect de presă în publicații la nivel mondial și nu neapărat datorită premiilor în sine sau a rochiilor superbe de pe covorul roșu. Gestul făcut de Will Smith a declanșat un val de reacții, iar tatăl Serenei Williams a avut o opinie tranșantă. 

Will Smith a avut o reacție nervoasă în timpul decernării Premiilor Oscar
Will Smith a avut o reacție nervoasă în timpul decernării Premiilor Oscar

Will Smith a câștigat premiul pentru Cel mai Bun Actor într-un rol principal datorită interpertării sale a tatălui Serenei Williams în filmul King Richard. Cu puțin timp înainte de a câștiga premiul, Will Smith a avut o reacție nervoasă și l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock care a glumit pe seama problemelor de sănătate cu care se confruntă soția lui Will. 

Tatăl surorilor Williams, reacție dură după controversa de la Oscaruri
Tatăl surorilor Williams, reacție dură după controversa de la Oscaruri

Dacă Jaden Smith a părut încântat de atitudinea avută de tatăl său, nu același lucru se poate spune despre tatăl Serenei Williams, care a condamant public ieșirea lui Will și a subliniat că nu dorește să se asocizeze în vreun fel cu astfel de comportament, conform People.

Tatăl Serenei Williams, uimit și deranjat de atitudinea lui Will Smith

Chavoita LeSane, fiul și purtătorul de cuvânt al lui Richard Williams a subliniat că, deși tatăl sportivei nu cunoaște toate detaliile despre evenimentul care a avut loc pe scena de la Oscaruri, el condamnă clar gestul megastarului și nu încurajează actele de violență.

LeSane a adăugat că Richard a fost absolut șocat să vadă că Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock în urma unei glume deplasate și și-a piedut cumpătul în fața a sute de actori și alte milioane de telespectatori din întreaga lume. 

Citește și: Reacția Academiei, după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock

„Nu știm toate detaliile despre ceea ce s-a întâmplat”, a declarat fiul și purtătorul de cuvânt al lui Richard Williams, Chavoita LeSane, pentru NBC News, în numele lui Richard. „Dar nu acceptăm așa ceva, ca cineva să lovească pe altcineva decât dacă este în legitimă apărare”.

În timpul discursului său de acceptare a premiului duminică seara, Smith s-a comparat cu personajul său, Richard Williams, care a fost un „apărător feroce al familiei sale”. Și-a cerut scuze Academiei și colegilor săi nominalizați pe scenă, dar nu și-a cerut scuze personal lui Rock.

Will Smith i-a cerut public scuze lui Chris Rock pentru palma aplicată la Premiile Oscar

Luni, Smith și-a adresat scuze oficiale lui Rock prin intermediul Instagramului său, scriind: „Violența în toate formele ei este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu la Premiile Academiei de aseară a fost inacceptabil și inexcusabil. Glumele pe seama mea fac parte din muncă, dar o glumă despre starea de sănătate a Jadei a fost prea mult pentru mine de suportat și am reacționat emoțional.”

Vezi și: Boala teribilă de care suferă Jada Pickett

El a adăugat: „Aș dori să-mi cer scuze în mod public față de tine, Chris. Am complet deplasat și am greșit  Sunt jenat și acțiunile mele nu indică bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violență într-un lumea iubirii și a bunătății".

Jada Pinkett-Smith, care a decis să se radă în cap din cauza alopeciei (căderea părului sau calviția). Anul trecut, ea a postat un film în care apare cheală complet, dezvăluindu-le fanilor ei că, după ce a suferit enorm în ultimii ani, ”nu mai poate decât să râdă de rezultatul final al bolii”. Vedeta a încercat zeci de tratament și a cheltuit mii de dolari în speranța că își va putea salva podoaba capilară, însă nimic din cele încercate nu a dat rezultatele dorite.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net