Boala teribilă de care suferă Jada Pinkett, motivul pentru care Will Smith l-a pocnit pe Chris Rock

Ultima actualizare:

Gala Premiilor Oscar, de duminică noapte, a fost umbrită de o altercație care acum face înconjurul știrilor. De fapt, putem spune că aceasta a devenit știrea pricipală. Will Smith l-a pocnit pe scenă pe Chris Rock, maestrul de ceremonii, când acesta a făcut o glumă despre soția lui, Jada Pinkett-Smith. Iată ce ascunde, de fapt, acest gest, pe care acum Will îl regretă profund.

Will Smith și soția lui. Foto: GettyImages
Will Smith și soția lui. Foto: GettyImages

"Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită", i-a strigat Will Smith lui Chris Rock, după ce a urcat pe scenă şi l-a pălmuit pe actorul care prezenta Oscarul pentru "cel mai bun documentar". Toată lumea a rămas perplexă, iar în ochii lu Will Smith se putea citi o furie dezlănțuită. Ce l-a făcut, însă, pe actor să reacționeze așa?

Boala de care suferă soția lui Will Smith A recunoscut totul în 2018

Este vorba despre faptul că Chris Rock a făcut o glumă legată de boala soției soției sale, Jada Pinkett-Smith, care a decis să se radă în cap din cauza alopeciei (căderea părului sau calviția). Anul trecut, ea a postat un film în care apare cheală complet, dezvăluindu-le fanilor ei că, după ce a suferit enorm în ultimii ani, acum ”nu mai poate decât să râdă de rezultatul final al bolii”. Fiica ei, Willow, a convins-o că e foarte ușor să se radă în cap, iar de atunci acesta este look-ul soției lui Will Smith.

Despre boală, Jada a decis să vorbească în 2018, în cadrul unui interviu. A spus că a încercat zeci de tratamente, zeci de leacuri băbești, însă nimic nu a funcționat.

Care este gluma care l-a scos din minți pe Will Smith

Momentul delicat de la Oscar a avut loc atunci când Chris Rock a venit să prezinte premiul pentru cel mai bun documentar. Actorul de stand-up a început să facă glume. Când i-a văzut pe Will Smith, nominalizat la categoria "Cel mai bun actor" pentru rolul din "King Richard”, şi pe soţia lui, Jada Pinkett-Smith, aşezată în primul rând, a decis să facă ceea ce credea el că ar fi o glumă bună. "Jada Pinkett-Smith Smith, abia aştept să văd G.I. Jane II", a spus Chris Rock, referitor la faptul că soţia lui Will Smith este tunsă la zero. 

Will Smith și-a prezentat ulterior scuzele

Smith nu a gustat gluma şi a urcat pe scenă şi l-a lovit peste faţă pe Chris Rock. Mulţi dintre cei aflaţi în sală au părut uluiţi de altercaţie. 

Mai târziu, atunci când a primit statueta pentru "cel mai bun actor în rol principal", el și-a prezentat scuzele Academiei Americane de Film. "Vreau să cer scuze Academiei", a spus Will Smith în lacrimi, după ce a primit premiul Oscar pentru "cel mai bun actor în rol principal" pentru rolul din "King Richard". "Dragostea provoacă lucruri nebuneşti", a adăugat el. 

Ce alte vedete se confuntă cu alopecia

Jada Pinkett-Smith nu este singura celebritate care se confruntă cu căderea părului. Alte staruri care au mai vorbit despre această problemă sunt: Fergie, renumita cântăreaţă din trupa Black Eyed Peas, actrițele Viola Davis, Helena Bonham Carter și Selma Blair, topmodelul Naomi Campbell, solistul Billy Joel și mulți alții. Oricum, perucile au devenit acum o modă și nimeni nu se mai rușinează să le poarte.

Citește și: Tot ce trebuie să ştii despre implantul de păr. Când e bine să-l faci, cât te costă şi ce restricţii ai

Ce soluţii există în caz de alopecie

În jur de 70% din oameni se confruntă cu rărirea podoabei capilare după 35 de ani. Nu există un tratament-miracol pentru căderea părului. Totuşi, există soluţii care îi încetinesc ritmul, scrie Click!pentrufemei.ro. Este vorba despre tratament cu laser, implant de păr, terapii medicamentoase precum minoxidilul şi finasterida sau diverse suplimente alimentare recomandate de medic.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net