Reacția Academiei, după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock: «Nu scuzăm nicio formă de violență»

Ultima actualizare:

Ediția de anul acesta a decernării Premiilor Oscar a culminat cu o ieșire nervoasă a actorului Will Smith, care l-a lovit în direct pe prezentatorul Chris Rock, după ce acesta din urmă a făcut o glumă la adresa soției actorului, Jada Pinkett Smith. Organizatorii evenimentului au avut și ei o primă reacție, după ce tot internetul a vuit în urma întâmplării.

Reacția Academiei, după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock Foto: Getty
Reacția Academiei, după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock Foto: Getty

Cei prezenți în public, dar și telespectatorii, au fost luați prin surprindere de reacția rapidă și violentă a actorului Will Smith, care s-a urcat pe scenă și l-a pocnit în direct pe prezentatorul Chris Rock. Așa cum era de așteptat, filmulețele în care apare scena cu pricina s-au propagat rapid pe rețelele de socializare, iar internauții au comentat intens pe marginea subiectului.

Reacția Organizatorilor Premiilor Oscar, după ieșirea nervoasă a lui Will Smith

La scurt timp, a venit și reacția organizatorilior Premiilor Oscar 2022, care au explicat că ei condamnă violența de orice fel și că situația generată de Smith nu este văzută, astfel, cu ochi buni.

Academia nu scuză nicio formă de violență. În noaptea asta ne bucurăm să-i sărbătorim pe câștigătorii celei de-a 94-a ediții a Premiilor Oscar, care merită acest moment de recunoaștere din partea colegilor lor și a iubitorilor de film din toată lumea.”, se arată într-un mesaj publicat de Academia Americană de Film.  

Comediantul Chris Rock a făcut o poantă la adresa soției actorului, pe care Jada nu a gustat-o deloc, având în vedere expresiile sale faciale. Chris Rock a glumit în legătură cu faptul că Jada Smith este rasă în cap, din cauza problemei sale cu alopecia, o boală autoimună care cauzează căderea părului. 

Citește și: VIDEO Cum s-a dat în spectacol Will Smith la petrecerea premiilor Oscar, după ce l-a pocnit pe Chris Rock

Deși inițial a fost văzut râzând, imediat cum a observat reacția soției lui, Will Smith s-a urcat pe scenă și l-a lovit pe prezentator. S-a vehiculat că întreaga scenă ar fi putut să fie regizată, sau făcută la glumă, însă mulți internauți au comentat că reacțiile tuturor par prea autentice și stângace, astfel că cel mai probabil ceea ce s-a întâmplat este real (deși, fiind actori premiați, ar fi putut foarte bine să se prefacă). Imediat cum a ajuns la locul său din public, Will i-a strigat lui Rock, folosind și un limbaj vulgar, să nu mai pomenească niciodată numele partenerei lui.

Citește și: Will Smith, în lacrimi după ce a primit trofeul pentru «Cel mai bun actor»: «Sunt copleșit». «CODA», numit filmul anului

Will și Jada Smith, într-un mariaj „deschis”?

Telespectatorii care au privit momentul și care cunosc și dinamica din relația soților Smith au glumit că Jada nu i-ar fi luat niciodată apărarea soțului ei în acest mod, în special după ce recent au apărut informații potrivit cărora aceasta a avut o relație cu un artist cu 21 de ani mai tânăr.

Soții au confirmat ulterior vestea, explicând că s-ar afla „într-un mariaj deschis”, lucru care înseamnă că pot avea și alți parteneri. Cu toate acestea, Will părea devastat în timpul interviului, iar fanii au susținut că i se citea pe chip faptul că a fost extrem de deranjat și afectat de întreaga situație. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net