Ce soție frumoasă are actorul Kevin Costner! Cum s-a prezentat cuplul la Premiile Oscar

Kevin Costner și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Premiile Oscar alături de partenera lui, Christine Baumgartner, care este o prezență destul de discretă, însă atunci când participă la evenimente alături de soțul ei cu siguranță întoarce toate privirile!

Cum s-au prezentat Kevin Costner și soția lui, Christine, pe covorul roșu Foto: Getty
Cum s-au prezentat Kevin Costner și soția lui, Christine, pe covorul roșu Foto: Getty

Cuplul a strălucit în cadrul ceremoniei de decernare e Premiilor Oscar de anul acesta, actorul din „Yellowstone” mândrindu-se cu femeia pe care o are acasă. Kevin Costner s-a prezentat pe covorul roșu ca un adevărat James Bond, într-un costum negru, impecabil, și cu o pereche de ochelari care îi completau stilul cool, la care însă a renunțat ulterior, pe parcursul serii.

Ce soție frumoasă are actorul Kevin Costner!

Soția lui, Christine Baumgartner, a fost și ea la înălțime, furând chiar puțin din „lumina reflectoarelor” a soțului ei. Aceasta a optat pentru o rochie fără bretele, lungă până în pământ ca pentru o seară de gală, având în vedere evenimentul. Ținuta partenerei lui Kevin a fost aleasă în tonuri alb-negru, prezentând și detalii din dantelă, dar și motive strălucitoare.

Christine și Kevin s-au căsătorit într-o ceremonie intimă în 2004, după patru ani de relație oficială, iar potrivit zvonurilor, aceștia s-ar fi cunoscut pentru prima oară spre sfârșitul anilor 80. Povestea lor de dragoste a avut însă și suișuri și coborâșuri, iar în 2003 cei doi se despărțiseră inițial, deoarece nu se puteau pune de acord cu privire la a avea copii.

Cu toate acestea, despărțirea lor nu a durat mult, Kevin dezvăluind la scurt timp că a făcut un compromis de dragul alesei sale. „M-am trezit și m-am gândit că o să pierd o femeie frumoasă care este dispusă să fie alături de mine până la ultima mea suflare pentru că îmi este frică să spun „da” unui copil. Uneori înveți că lucrul de care ți-e cel mai frică îți va salva viața.”, spunea el pe atunci.

Kevin Costner, alături de actuala soție și de cei trei copii ai lor Foto: Arhivă
Kevin Costner, alături de actuala soție și de cei trei copii ai lor Foto: Arhivă

Citește și: Liza Minnelli, ajutată de Lady Gaga pe scena Premiilor Oscar. Actrița e în scaun cu rotile

Actorul, în vârstă de 67 de ani, are în total 7 copii, din trei relații diferite. Alături de Christine (48 de ani), actuala soție, acesta are doi băieței și o fetiță. Ceilalți copii ai săi, din relațiile anterioare, sunt mult mai mari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

oana zavoranu si sotul
cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub ravan popescu png
carina veghiu jpg
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
image
image
image
image
image
image
carina veghiu jpg
FotoJet (1) jpg
Teodor Ghiță jpeg
Alexandra Porkolab jpeg
antonia sexy jpg
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg