Liza Minnelli, ajutată de Lady Gaga pe scena Premiilor Oscar. Actrița e în scaun cu rotile

Ultima actualizare:

Celebra actriță Liza Minnelli a bifat o apariție surpriză în cadrul Galei Premiilor Oscar din 2022, pentru a prezenta categoria „Cel mai bun film”. În vârstă de 76 de ani, vedeta se află în prezent în scaun cu rotile, însă acest lucru nu a împiedicat-o să își ia rolul în serios și să accepte provocarea Academiei.

Liza Minnelli, ajutată de Lady Gaga pe scena Premiilor Oscar Foto: Getty
Liza Minnelli, ajutată de Lady Gaga pe scena Premiilor Oscar Foto: Getty

Liza Minnelli a surprins publicul la Gala Premiilor Oscar 2022, difuzată în seara de duminică spre luni. Legendara vedetă a apărut la cea de-a 94-a ediție anuală a Premiilor Academiei alături de cântăreața Lady Gaga, ambele fiind desemnate să prezinte premiul pentru cel mai bun film.

Lady Gaga și Liza Minnelli, moment înduioșător pe scena Premiilor Oscar

Minnelli a îmbrăcat o ținută complet neagră, care prezenta doar o pată de culoare roz în zona mânecilor. Actrița s-a urcat pe scenă în scaunul său cu rotile, starea sa de sănătate nefiind una tocmai bună. întâmpinând la un moment dat și dificultăți.

Lady Gaga i-a sărit acesteia imediat în ajutor și i-a spus „Am eu grijă de tine”, înainte ca vedetele să anunțe câștigătorul categoriei „Cel mai bun film”, obținut de CODA. Celebra actriță, acum în vârstă de 76 de ani, s-a luptat cu mai multe boli de-a lungul anilor, inclusiv encefalita virală.

Lady Gaga whispering “I got you” to Liza Minnelli… Best Picture indeed #Oscars pic.twitter.com/8ykQcd1q71

— Joey Nolfi (@joeynolfi) March 28, 2022

Filmulețul care a surprins momentul înduioșător dintre cele două dive a ajuns rapid și pe rețelele de socializare, iar fanii au comentat pozitiv reacția lui Lady Gaga, așa cum era de așteptat.

Totodată, cântăreața internațională a ținut-o de mână pe actriță în timp ce s-a adresat publicului. „Știți cât de mult îmi place să lucrez cu legendele”, a fost modul prin care Gaga și-a arătat respectul și a complimentat-o pe Liza Minnelli, pentru toată cariera impresionantă pe care o are în spate. 

Încă de când cele două și-au făcut apariția pe scenă, mulțimea a început să aplaude și să ovaționeze. „Vezi asta? Publicul, te iubește. Sunt onorată să prezint premiul final al serii alături de o adevărată legendă.”, a adăugat artista.

Citește și: Will Smith i-a dat o palmă, pe scena Oscarurilor, lui Chris Rock. Motivul ieșirii nervoase a actorului

Bună tuturor! Sunt atât de fericită să fiu aici, mai ales cu tine (Lady Gaga n.r). Sunt cel mai mare fan al tău.", i-a spus și Liza Minnelli cântăreței. Celebra actriță din musicalul Cabaret a întâmpinat probleme în a citi notițele sale de prezentator, însă Gaga a sărit rapid în ajutorul său și s-a ocupat ea și de partea Lizei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net