Lady Gaga, decolteu abisal la Critics Choice Awards. Rochia care a furat toate privirile pe covorul roșu

Ultima actualizare:

Luni seară, 14 martie, au fost decernate Premiile Asociației Criticilor de Film. Evenimentul grandios a avut loc în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, iar pe covorul roșu au pășit personalități importante din industria cinematografică și nu numai. Lady Gaga a fost printre vedetele care au impresionat atunci când și-au făcut simțită prezența în sală.

Lady Gaga a întors toate privirile la Critics Choice Awards Sursă foto: Gettyimages
Lady Gaga a întors toate privirile la Critics Choice Awards Sursă foto: Gettyimages

Lady Gaga nu a reușit să obțină un premiu pentru interpretarea sa din "House of Gucci", dar tot a găsit o cale de a se face remarcată.

Artista a îmbrăcat o rochie pe care nu multe femei ar avea curajul să o poarte la un eveniment atât de mediatizat. Lady Gaga optat pentru o rochie de un galben aprins, cu un decupaj adânc în zona pieptului, care nu a lăsat prea multe imaginației.

Brațele le-a avut acoperite de un bolero din dantelă neagră, iar pantofii au fost acoperiți de trena considerabilă a rochiei care a acaparat toate privirile celor din sală. Alegerea vestimentară a lui Lady Gaga a fost apreciată de criticii vestimentari care au avut numai cuvinte de laudă la adresa ținutei inspirate care i s-a potrivit de minune îndrăgitei artiste. Și machiajul avut de Lady Gaga a fost unul impecabil, cu accent pe ochii ca de pisică ai vedetei. Părul a fost strâns într-un coc lejer, iar întreaga apariție a fost una memorabilă. 

Surorile Williams au purtat ținute asortate

Nu doar Lady Gaga a făcut furori pe covorul roșu din Los Angeles. Surorile Williams au purtat ținute îndrăznețe, foarte feminine, iar Selena Gomez a îmbrăcat o rochie roșu-aprins care a contrastat superb cu părul negru abanos.

Nici artista Rita Ora nu s-a lăsat mai prejos și a purtat o rochie lila, cu o deschidere amplă pe unul dintre picioare, acoperită doar de un voal subțire, negru. Așa cum era de așteptat, au existat și vedete care nu au ales ținute la fel de inspirate și au fost criticate aspru de către publicațiile de peste Ocean. 

   Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook șInstagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net